Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar στον Αρναούτογλου: «Δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί όλο αυτό»
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar που κάνουν «πάταγο» στο TikTok παραχώρησαν μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο «The 2night Show.

 

Η Μαρίνα Μπομπέτσι και η Μαρία Ιορδάνοβα του Scorpios Music Bar που είναι viral στο TikTok ήταν καλεσμένες το βράδυ της Τετάρτης (24/4) στο The 2night Show.

Οι δυο γυναίκες αναφέρθηκαν στη μακρόχρονη φιλία τους, τα viral TikTok βίντεο με το «Παμ!» αλλά και τον πρόσφατο τσακωμό τους, ο οποίος οδήγησε σε μία ολιγοήμερη απόλυση της Μαρίνας Μπομπέτσι.

Αρχικά, η ιδιοκτήτρια του μπαρ, Μαρία Ιορδάνοβα, είπε:

«Εγώ με τον σύντροφό μου είχαμε αποφασίσει να κάνουμε βίντεο στο TikTok γιατί δεν μας ήξερε πολύς κόσμος. Το βγάλαμε Scorpios, γιατί είναι το ζώδιο του συντρόφου μου. Είναι η πρώτη φορά που άνοιξα μαγαζί. Είμαι 15 χρόνια στην Ελλάδα, είμαι από τη Βουλγαρία. Μένει η μαμά μου και η αδελφή μου πολλά χρόνια εδώ. Τώρα στη Βουλγαρία είναι πιο ακριβά από την Ελλάδα. Πάντα ήξερα ότι θα πετύχω κάτι, αλλά δεν περίμενα τέτοιο είδος. Δουλεύω μια ζωή barwoman».

 

 

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Μαρίνα Μπομπέτσι, η οποία έγινε viral με το «Scorpios είναι για σένα, παμ».

«Δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί όλο αυτό. Πριν δύο μήνες ξεκίνησε! Ακόμα αναρωτιόμαστε, δηλαδή από το ΠΑΜ γύρισε όλη η Ελλάδα ανάποδα; Πριν από τα γενέθλιά μου έγινε το μπαμ, ήταν δώρο για τα γενέθλιά μου. Έγινε χαμός μετά το βίντεο. Εγώ είμαι η “γλάστρα” του μαγαζιού και θα περάσεις πολύ ωραία. Τώρα η Μαρία είναι business woman» είπε η Μαρίνα, η οποία στη συνέχεια εξήγησε το πώς ήρθε από τη Ρωσία στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στους Έλληνες άντρες.

«Είμαι από Ρωσία και μένω 22 χρόνια στην Ελλάδα. Ήρθα για διακοπές και έμεινα, ήρθε και το παιδάκι μου. Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα. Φτάνουν 50 χρονών και μένουν με τη μαμά τους, τη ρωτάνε για όλα. Εμείς στη Ρωσία από τα 18, προσπαθούμε να είμαστε μόνοι μας. Εδώ μέχρι τα γεράματα είναι με τη μαμά τους» πρόσθεσε η «ΠΑΜ» του ελληνικού TikTok.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ιδιοκτήτρια του Scorpios Music Bar, Μαρία Ιορδάνοβα, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το μαγαζί της.

 «Τέσσερις μήνες το έχω το μαγαζί και έγινε όλο αυτό στους δύο μήνες. Ζητάνε φωτογραφίες, δίνουμε μπλουζάκια. Με παίρνουν τηλέφωνο και παιδάκια και μου λένε “Scorpios είναι για σένα, ΠΑΜ”. Πιστεύω ότι υπήρχε άστρο, κάρμα» είπε η Μαρία Ιορδάνοβα.

Όσον αφορά τον πρόσφατο τσακωμό τους, η Μαρία Ιορδάνβοβα ανέφερε:

«Όλα τα σχόλια που έχουν κάνει, αυτό που έγινε με τη Μαρίνα με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ».

 

 

«Στα σχόλια μου λένε ότι έχω μια απλότητα, το “χωριάτικο” στυλ. Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι να είμαστε με τους συνάδελφους καλά. Έφυγα για περίπου 10 ημέρες. Μου γράφει μήνυμα η Μαρία και την πήρα “καπάκι” τηλέφωνο» είπε σε άλλο σημείο η Μαρίνα σχολιάζοντας τη σύντομη αποχώρησή της από το μαγαζί.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;