«Nine to Five»: Στα σκαριά η νέα ταινία με παραγωγό την Τζένιφερ Άνιστον
Η ταινία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και η Κρίστιν Χαν (Kristin Hahn) μέσω της εταιρείας «Echo Films», θα είναι οι παραγωγοί του ριμέικ της κλασικής ταινίας του 1980 «Nine to Five» για την 20th Century Studios, όπως επιβεβαίωσε το Variety..

Η ταινία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, με την σεναριογράφο Ντιάμπλο Κόντι (Diablo Cody) να εργάζεται πάνω στο τελευταίο προσχέδιο του σεναρίου το οποίο προς το παρόν κρατείται επτασφράγιστο μυστικό.

Σημειώνεται ότι η αρχική ταινία με πρωταγωνίστριες τις Ντόλι Πάρτον (Dolly Parton), Τζέιν Φόντα (Jane Fonda) και Λίλι Τόμλιν (Lily Tomlin) ακολουθούσε την ιστορία τριών εργαζόμενων γυναικών που ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στον σεξιστή εργοδότη τους που τον υποδυόταν ο Ντάμπνεϊ Κόλμαν (Dabney Coleman).

Η σκηνοθεσία ήταν του Κόλιν Χίγκινς (Colin Higgins) σε σενάριο της Πατρίσια Ρέσνικ (Patricia Resnick).

Η ταινία γνώρισε μεγάλη επιτυχία με εισπράξεις πάνω από 103 εκατομμύρια δολάρια. Ακολούθησε η ομώνυμη τηλεοπτική σειρά, η οποία προβλήθηκε από το ABC ενώ μία θεατρική διασκευή με νέα τραγούδια από την θρυλική Πάρτον άνοιξε το Μπρόντγουεϊ το 2009.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;