Τέσσερις ταινίες «διαμάντια» του Netflix που κανείς άλλος δεν θα σου προτείνει
Μερικές ταινίες που θα θέλαμε να έχουμε ανακαλύψει νωρίτερα στο Netflix.

Το Netflix είναι ένα σύγχρονο online video club (έτσι ξεκίνησε άλλωστε ως επιχείρηση), όπου ανά πάσα στιγμή μπορεί ο καθένας και η καθεμία να βρει σχεδόν όποια σειρά ή ταινία θέλει. Από δικές τους παραγωγές μέχρι παλιές -σχεδόν αρχαίες θα έλεγε κανείς- το Netflix υπόσχεται να μην σε αφήσει να βαρεθείς ποτέ.

Ωστόσο, η τεράστια γκάμα και ποικιλία του Netflix «κρύβει» μία παγίδα: Πολλές φορές μένουμε σε όσα «πετάει» η αρχική μας και «χάνουμε» πραγματικά διαμάντια, που ίσως και να μην είναι και τόσο popular στην πλατφόρμα.

Το Νο1 «ταινιοδιαμάντι» είναι το (αρκετά παλιό) «Awakenings». Πρόκειται για μία ταινία του 1990 με πρωταγωνιστές τον Ρόμπιν Ουίλιαμς και τον Ρόμπερτ ΝτεΝίρο σε ρόλο γιατρού και αρρώστου αντίστοιχα.

Στο «Awakenings» ένας νευρολόγος δοκιμάζει ένα πειραματικό φάρμακο σε έναν κατατονικό ασθενή, ο οποίος πάσχει από εγκεφαλίτιδα. Το φάρμακο πετυχαίνει, ο ασθενής συνέρχεται από κώμα μετά από 30 χρόνια και πρέπει να προσαρμοστεί στην ενήλικη ζωή. Η ταινία προτάθηκε (το μακρινό 1991) με τρία Όσκαρ και απορούμε γιατί η ταινία δεν βρίσκεται πιο ψηλά στις αναζητήσεις, αφού ειδικά ο Ρόμπερτ ΝτεΝίρο είναι σε έναν ρόλο έκπληξη όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.

@thefluffyadvice #greatestmovies #movieclips #robinwilliams #robinwilliamstribute #awakenings #robertdeniro #fyp ♬ original sound – notmegivingadvice

Το Νο2 «ταινιοδιαμάντι» είναι το κορεατικό «Tune in For Love».  Το «Tune in For Love» είναι απλό και ταυτόχρονα πανέμορφο love story, που θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να «ταξιδέψεις». Στην ταινία, μια μαθήτρια και ένας έφηβος γνωρίζονται σε έναν φούρνο τη δεκαετία του ’90 και προσπαθούν να βρουν ο ένας τον άλλον στο μέλλον, αλλά η μοίρα συνεχώς τους χωρίζει. Μία ταινία «διαμάντι» για όσους και όσες αγαπούν τα ρομάντσα.

@phililoaaa I thought it was just a quarrel,but in your heart it’s over#tuneinforlove #junghaein #kimgoeun #movie#fyp ♬ 小雨天気 – Dr.Chen

Το Νο3 «ταινιοδιαμάντι» είναι το «The Dreamseller». Το «The Dreamseller» είναι μία ταινία για το νόημα της ζωής και την αξία όλων όσων δεν μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα. Η ταινία με καταγωγή από τη Βραζιλία, τη χώρα δηλαδή που μας έδωσε τον Πάουλο Κοέλιο, είναι μία συγκινητική ωδή στο ρητό «τα χρήματα δεν αγοράζουν την ευτυχία». Και μπορεί ο Πάολο Κοέλιο να μην «έβαλε καθόλου το χεράκι του», αλλά η πλοκή θα μπορούσε να παραπέμψει σε κάποιο βιβλίο του ενδεχομένως. Και για του λόγου το αληθές στην ταινία ένας απογοητευμένος ψυχολόγος προσπαθεί να αυτοκτονήσει, αλλά γίνεται φίλος με έναν άστεγο,ο οποίος μετατρέπεται σε έναν απρόσμενο σωτήρα που του μαθαίνει να ζει τη ζωή του με έναν νέο τρόπο.

@chicman322 “The Dreamseller: A transformative journey of dreams, hope, and the human spirit.” #movieclips #foryou ♬ original sound – MovieQuickView

Το Νο4 «ταινιοδιαμάντι» είναι το εκ Ταϊλάνδης προερχόμενο «Hunger».  Στο «Hunger», που παραπέμπει σε ταινίες όπως το «The Menu», μια ταλαντούχα νεαρή από εκεί που μαγείρευε street food στις φτωχογειτονιές της Ταϊλάνδης αποφασίζει να δοκιμάσει τα όριά της και δέχεται μια πρόσκληση να την εκπαιδεύσει ένας διαβόητος, σκληρός σεφ. Μία ταινία «έκπληξη» που θα ανταμείψει όποιον της δώσει μία ευκαιρία.

@staycalmandclear This movie deserves more views#hunger#hunger2023#hungermovie#hungerthaimovie #thai#thailand#chutimonchuengcharoensukying#nopachaichaiyanam#gunnsvasti#gunnsvastinaayudhya#cooking#chef#noodles#passion#culinary#hospitalitymanagement#foryoupage#foryou#fyp ♬ original sound – StayCalmandClear – SCAC

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
7'
0 - 0
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
'
85 - 83
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
2'
32 - 25
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;