Έλλη Κοκκίνου: Ποια πλαστική επέμβαση παραδέχτηκε ότι έχει κάνει;
Έλλη Κοκκίνου: «Μεγαλύτερη έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με το παρελθόν. Αν και οι ατέλειες αυξάνονται λόγω ηλικίας»

 

 

 

 

 

Δηλώσεις στην κάμερα του Fay’sTime έκανε η Έλλη Κοκκίνου, με αφορμή την επανέναρξη των εμφανίσεών της στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη Eurovision, τις ανασφάλειες των γυναικών με το σώμα τους καθώς ο χρόνος περνά, ενώ αποκαλύπτει για πρώτη φορά την αισθητική επέμβαση στην οποία έχει προχωρήσει στο παρελθόν.

«Μου είχε γίνει πρόταση για τη Eurovision αλλά ήμουν έγκυος και δεν μπορούσα να πάω. Είναι μια καταπληκτική εμπειρία. Νομίζω ότι το target group είναι το πιο νεανικό κοινό. Δεν ξέρω αν θα πλησίαζα εγώ το τόσο νεανικό κοινό που έχουν», ανέφερε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

«Μεγαλύτερη έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με το παρελθόν. Αν και οι ατέλειες αυξάνονται λόγω ηλικίας – αν και αισθάνομαι 25 χρονών – η ηλικία είναι μια ηλικία και φέρνει ατέλειες», εξομολογείται στη συνέχεια.

«Δεν έχω κάνει αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο γιατί στο στήθος έχω κάνει, το έχω μικρύνει. Νομίζω όταν έρθει η ώρα θα κάνω ένα μίνι lift. Δεν είμαι σίγουρη ότι θα το κάνω, θέλω αλλά δεν το τολμάω ακόμα», είπε η Έλλη Κοκκίνου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;