Αχιλλέας Μπέος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Όταν γελάει είναι γυναικάρα»
«Η ανάρτησή μου εμπεριέχει ένα κομμάτι σοβαρότητας αλλά και χιούμορ»

 

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε το πρωί της Τετάρτης (24/4) στην «Super Κατερίνα» για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και το περιστατικό ανάμεσά τους στο δικαστήριο.

Ο Αχιλλέας Μπέος ξεκίνησε την κουβέντα με ένα κοπλιμέντο στην Κατερίνα Καινούργιου αφού όπως είπε στην παρουσιάστρια, ο διακοσμητής έχει βάλει πολλά λουλούδια στο πλατό «ενώ τα λουλούδια είστε εσείς».

Από την πλευρά της η παρουσιάστρια τον ευχαρίστησε και στη συνέχεια πρόβαλε την περιβόητη ανάρτησή του ότι δέχτηκε «σεξουαλική παρενόχληση» από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου καλώντας τον να τοποθετηθεί επί του θέματος.

«Δεν έχει σημασία αν είπε ή όχι “κούκλε”. Η ανάρτησή μου εμπεριέχει ένα κομμάτι σοβαρότητας αλλά και χιούμορ. Δεν θέλω να το συνεχίσω. Δεν την κατηγόρησα. Εγώ αναφέρθηκα μετά από όσα έγιναν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου που αποκάλεσε την πρόεδρο “γελοία”. Έχει βουλευτική ασυλία, δεν μπορεί να συλληφθεί» είπε αρχικά.

Όπως ανέφερε, εκείνος δέχεται περισσότερη κριτική για τη συμπεριφορά του από ό,τι η κ. Κωνσταντοπούλου λέγοντας:

«Με το παραμικρό με λένε σεξιστή».

«Όταν γελάει είναι γυναικάρα» κατέληξε μιλώντας για την Ζωή Κωνσταντοπούλου ισχυριζόμενος παράλληλα ότι το «γεια σου κούκλε» δεν έχει καταγραφεί από τις κάμερες διότι έγινε στον διάδρομο του δικαστηρίου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;