Στις 7 Μαΐου η επόμενη εκδήλωση της Apple
Η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα iPad καθώς και νέα αξεσουάρ

Την Τρίτη 7 Μαΐου στις 17:00 ώρα Ελλάδος, αναμένεται να γίνει το επόμενο Apple Event. Με τίτλο ”Let Loose” και επίσημο σχέδιο ένα χέρι που κρατάει ένα Apple Pencil, η εκδήλωση αναμένεται να επικεντρωθεί στην ανακοίνωση των νέων iPad.

Οι πιο πρόσφατες φήμες από τον περασμένο μήνα, έκαναν λόγο για ανακοίνωση δύο νέων μοντέλων iPad Pro που θα χρησιμοποιούν το M3 SoC και μεγαλύτερη διαφορά τη χρήση της τεχνολογίας OLED αντί για mini LED στις οθόνες, οι οποίες θα έχουν και λίγο διαφορετικές διαστάσεις, στις 11,2 και 13,1 ίντσες αντίστοιχα. Μάλιστα, η χρήση της τεχνολογίας OLED για τα πάνελ θα επιτρέψει στην Apple να μειώσει ακόμα περισσότερο το πάχος.

Επιπλέον, για πρώτη φορά τα iPad Pro λέγεται ότι θα έχουν την μπροστινή κάμερα στο κέντρο της μεγάλης πλευράς, καθώς η εταιρεία να θέλει να προωθήσει ακόμα περισσότερο την χρήση τους ως laptop replacement μαζί με το Magic Keyboard, ενώ αναμένεται να διπλασιάσει και τη μέγιστη διαθέσιμη χωρητικότητα από τα 2TΒ στα 4TB.

Παράλληλα, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει και νέο iPad Air στις 10,9 ίντσες και δίπλα του ένα εντελώς νέο μοντέλο στις 12,9, ίντσες, δίνοντας έτσι ακόμα επιλογή σε όσους θέλουν μεγάλο tablet, αλλά σε πιο χαμηλό κόστος από εκείνο του μεγάλου iPad Pro.

Μαζί με τα νέα iPad η Apple λέγεται ότι θα παρουσιάσει και νέες εκδόσεις των συνοδευτικών αξεσουάρ, δηλαδή του Apple Pencil και του Magic Keyboard. Το νέο Apple Pencil αναμένεται να υποστηρίζει για πρώτη φορά Squeeze Gesture, με κάποιες φήμες να μιλάνε και για αποσπώμενες μαγνητικές μύτες, ενώ το νέο Magic Keyboard, αναμένεται να έχει νέα σχεδίαση με πιο στιβαρό σασί από αλουμίνιο και μεγαλύτερο trackpad.

Όπως πάντα και αυτό το event θα μπορείς να το παρακολουθήσεις ζωντανά μέσα από το apple.com, μέσω της Apple TV ή στο επίσημο κανάλι της Apple στο ΥοuTube.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;