Grimes: Ούρλιαζε στη σκηνή του Coachella και προκάλεσε «πανικό» στα social media
Η Grimes, εμφανώς ενοχλημένη, άρχισε να ουρλιάζει στο μικρόφωνο και είπε στους fans ότι πρόκειται για τεχνικά προβλήματα.

Η Grimes, γνωστή για τη μουσική της, για την εκκεντρική παρουσία της και για την ακόμα πιο εκκεντρική σχέση της με τον Έλον Μασκ, έγινε πάλι viral, αυτήν τη φορά από τη σκηνή του Coachella, στην Καλιφόρνια.

Η Grimes εμφανίστηκε στο φεστιβάλ μουσικής Coachella και κατέκλυσε τα social media με τις κραυγές και τις αντιδράσεις της, μετά από τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε.

Η εμφάνισή της, ξεκίνησε εντυπωσιακά: ανέβηκε στη σκηνή πάνω σε μια μεταλλική, ρομποτική αράχνη, ενώ φορούσε μια φουτουριστική 3D printed περικεφαλαία, στο γνωστό της στιλ.

Η Καναδή μουσικός, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Κλερ Μπουσέ, ξεκίνησε το σετ της με ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι της, το «Beauty and the Beast», ενώ από πίσω έπαιζαν βίντεο, φτιαγμένα από τεχνητή νοημοσύνη, πάλι στο γνωστό της στιλ.

Στη συνέχεια, έπαιξε ένα mash-up με remixes του «Solo» της Jennie (του γκρουπ BLACKPINK) και του «Bitch Better Have My Money» της Ριάνα.

Ήταν μια δυνατή αρχή για την εμφάνισή της, αλλά αυτό που ακολούθησε… δεν το περίμενε κανείς.

Προέκυψαν διάφορα τεχνικά προβλήματα, τα οποία δυσκόλεψαν την κατάσταση, οδηγώντας σε επανεκκινήσεις των τραγουδιών -ακόμα και σε πλήρη παύση της μουσικής, σε κάποια σημεία.

Η Grimes, εμφανώς ενοχλημένη, άρχισε να ουρλιάζει στο μικρόφωνο και είπε στους fans ότι πρόκειται για τεχνικά προβλήματα.

 

Η ίδια είπε ότι προσπαθούσε να κάνει τα μαθηματικά σε πραγματικό χρόνο για να θυμηθεί το τέμπο κάθε τραγουδιού που είχε βάλει στην ουρά, αλλά δεν ήταν σε θέση να κάνει τους υπολογισμούς σε πραγματικό χρόνο.

Τελικά, το σετ διακόπηκε νωρίς και εγκατέλειψε τη σκηνή στη μέση του δημοφιλούς τραγουδιού της «Genesis», σύμφωνα με το Variety.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;