Μιλάνο: Ετοιμάζεται να απαγορεύσει το παγωτό και την πίτσα μετά τα μεσάνυχτα
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ιταλική πόλη προσπαθεί να απαγορεύσει το παγωτό αργά τη νύχτα.

Το Μιλάνο σκέφτεται να απαγορεύσει το παγωτό μετά τα μεσάνυχτα με νόμο για να αντιμετωπίσει τα παράπονα που υπάρχουν για αυξημένο θόρυβο αργά το βράδυ λόγω της κατανάλωσης παγωτού και πίτσας.

Αν ψηφιστεί, ο νέος νόμος θα μπορούσε να τεθεί σε ισχύ από τα μέσα Μαΐου και να διαρκέσει μέχρι τον Νοέμβριο.

Η πρόταση, θα απαγορεύσει όλα τα φαγητά που παίρνουν από έξω, συμπεριλαμβανομένης της πίτσας και των ποτών, μετά τις 12.30 π.μ. τις καθημερινές και τη 1.30 π.μ. τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Και όλα αυτά σε μια προσπάθεια να παταχθούν οι θορυβώδεις ομάδες που συνωστίζονται στους δρόμους και δεν αφήνουν τους κατοίκους να ηρεμήσουν.

Η απαγόρευση θα ισχύσει σε 12 συνοικίες του Μιλάνου: Nolo, Lazzaretto, Melzo, Isola, Sarpi, Via Cesariano, Arco della Pace, Como-GaeAulenti, Porta Garibaldi, Brera, Ticinese, and Darsena-Navigli.

«Στόχος είναι μια ισορροπία μεταξύ της κοινωνικότητας και της ψυχαγωγίας, της ηρεμίας και της υγείας των κατοίκων και της ελεύθερης οικονομικής δραστηριότητας των εμπόρων και των επιχειρηματιών», δήλωσε ο Μάρκο Γκρανέλι, ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για την ασφάλεια.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ιταλική πόλη προσπαθεί να απαγορεύσει το παγωτό αργά τη νύχτα.

Το 2013, το δημοτικό συμβούλιο -υπό τον τότε δήμαρχο Giuliano Pisapia απέτυχε στην προσπάθειά του να απομακρύνει από τους δρόμους τους λάτρεις του μεταμεσονύκτιου παγωτού.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;