Κατ' εξαίρεση μετεγγραφές/μετακινήσεις φοιτητών: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις - Πότε λήγει η προθεσμία
Κατ' εξαίρεση μετεγγραφές/ μετακινήσεις φοιτητών: Άνοιξε η πλατφόρμα - Μέχρι πότε οι αιτήσεις και πώς θα υποβάλεις την αίτησή σου

Από σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου 2024, μέχρι και την Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, και ώρα 15:00 θα μπορούν να υποβάλουν εκ νέου αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές/μετακινήσεις φοιτητών. Οι αιτήσεις αφορούν τους φοιτητές που έχουν εξαιρετικό λόγο και δεν υπέβαλαν αίτηση για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφή/μετακίνηση κατά την προηγούμενη περίοδο.

Να σημειωθεί πως η προηγούμενη περίοδος αιτήσεων ήταν από τις 20 έως 27 Νοεμβρίου 2023.

Κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές/μετακινήσεις φοιτητών: Μέχρι πότε οι αιτήσεις;

Οι αιτήσεις για τις κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές/ μετακινήσεις φοιτητών με τα δικαιολογητικά που τεκμηριώνουν τους επικαλούμενους λόγους για τη χορήγησή του υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους φοιτητές αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσα από την ειδική εφαρμογή https://transfer.it.minedu.gov.gr ή μέσω του αντίστοιχου υπερσυνδέσμου στην κεντρική ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Οι φοιτητές με τα διαπιστευτήρια (username και password) που τους έχουν αποδοθεί για σύνδεση σε Ακαδημαϊκές Υπηρεσίες (Ιδρυματικοί κωδικοί) θα μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους.

Στην ειδική εφαρμογή των κατ’ εξαίρεση μετεγγραφών υπάρχουν διαθέσιμες οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης και των σχετικών δικαιολογητικών που τεκμηριώνουν τις ιδιαίτερα σοβαρές και εξαιρετικές περιπτώσεις μετεγγραφής/μετακίνησης.

Πηγή φωτογραφίες & cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;