Girlfriend Fluffer: Όταν προετοιμάζεις τον σύντροφό σου για την επόμενη σχέση του
Ο όρος «Girlfriend Fluffer» επινοήθηκε για να περιγράψει τις γυναίκες που προετοιμάζουν ακούσια τους σημερινούς συντρόφους τους για την επόμενη κοπέλα τους.

Ένας σύμβουλος σχέσεων εξήγησε τον όρο «Girlfriend Fluffer» και πώς να αποφύγεις να γίνεις αυτή η σύντροφος.

Η Sabrina Bendory, 38 ετών, λέει ότι βλέπει συχνά τις γυναίκες να υπερπροσπαθούν να πείσουν έναν άντρα να έχει σχέση μαζί τους – παρόλο που εκείνος δεν θέλει τίποτα σοβαρό.

Ο όρος «Girlfriend Fluffer» επινοήθηκε για να περιγράψει τις γυναίκες που προετοιμάζουν ακούσια τους σημερινούς συντρόφους τους για την επόμενη κοπέλα τους.

Χρησιμοποιείται πιο συχνά όταν μια γυναίκα βγαίνει ραντεβού με έναν άντρα που μπορεί να αισθάνεται έλλειψη αυτοπεποίθησης και τον βοηθά να ανακτήσει το ηθικό του προτού προχωρήσει και καταλήξει γρήγορα σε άλλη σχέση.

Η expert στις σχέσεις αποκάλυψε ότι έχει «πολλές» φίλες που κατέληγαν εν αγνοία τους να λειτουργούν έτσι.

Η ίδια εξήγησε ότι πολλές γυναίκες βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση και είπε: «Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και με αυτό που θέλεις

«Αυτό που βλέπω να συμβαίνει συχνά είναι ότι ένας άντρας δεν θέλει τίποτα σοβαρό και εκείνη μένει ούτως ή άλλως και σκέφτεται “πώς να του δείξω πόσο καταπληκτική είμαι για να του αλλάξω γνώμη”, όμως ο ίδιος έχει αποφασίσει τι θέλει».

«Μην επενδύετε σε κανέναν μέχρι να δείτε ότι βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και αν δεν μπορείτε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, ζητήστε βοήθεια».

«Πραγματικά εξαρτάται ποιον διάλεξες και πρέπει να διαλέξεις κάποιον που θέλει το ίδιο πράγμα με εσένα.»

«Μην το παίρνετε προσωπικά, συνήθως δεν έχει να κάνει με εσάς και σκεφτείτε τι μπορείτε να μάθετε από αυτό», προσθέτει.

Η Σαμπρίνα πιστεύει ότι μπορεί να υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες καταλήγουν «Girlfriend Fuffers».

Όπως ανέφερε: «Είναι πιθανό αυτές οι γυναίκες να έλκονται από μία συγκεκριμένη κατηγορία. Για παράδειγμα, ένας άντρας με συναισθηματικά προβλήματα που την κάνει να έχει ως αποστολή της να τον φτιάξει ή να τον θεραπεύσει.

Ο λόγος που συμβαίνει είναι ότι ο ίδιος δεν είσαι συναισθηματικά διαθέσιμος. Είναι πιθανόν να πηγάζει από την παιδική σας ηλικία το γεγονός ότι θέλετε να αποδείξετε πως είστε άξιες να αγαπηθείτε».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;