Στέφανος Κορκολής: «Δεν ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω και ακόμα το παλεύω»
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για το πώς ο καρκίνος ανέτρεψε το σύμπαν του

Ακόμα παλεύω με τον καρκίνο, αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Στέφανος Κορκολής.

Ο μουσικοσυνθέτης μίλησε αναλυτικά για την ασθένειά του τονίζοντας πως δεν πρέπει να φοβόμαστε να πούμε ότι πάσχουμε από καρκίνο και να κάνουμε όλοι οι άνθρωποι έναν προληπτικό έλεγχο κάθε χρόνο, να ξέρουμε πού βρισκόμαστε.

Ο Στέφανος Κορκολής εξήγησε επίσης πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο, πριν από περίπου δέκα χρόνια, τονίζοντας πως ανετράπη όλο το σύμπαν του και κατόπιν αναθεώρησε τα πάντα στη ζωή του, αποκλείοντας οτιδήποτε ήταν τοξικό.

«Δεν τον ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω και ακόμα το παλεύω. Κάνω θεραπείες κατά καιρούς και όσο ο καιρός περνάει και δεν έχεις συμπτώματα, τόσο καλύτερα. Κοντεύω τα δέκα χρόνια τώρα. Πάντα έχεις την αίσθηση ότι δεν θα συμβεί σε εσένα και γω ανήκω επίσης στην κατηγορία πολλών που δεν δίνουμε σημασία σε ένα σύμπτωμα, το περνάμε στο ντούκου και δεν πάμε στον γιατρό», είπε ο Στέφανος Κορκολής.

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος σε μία εφόλης της ύλης συνέντευξη που προβλήθηκε στην κυπριακή τηλεόραση. Μαζί του, η Σοφία Μανουσάκη, η νεαρή ερμηνεύτρια με την οποία συνεργάζεται το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;