Χρήστος Λούλης: «Γελάμε μαζί με τη σύζυγό μου με τις φωτογραφίες που μου στέλνουν στα social»
«Μου στέλνουν πολλές φωτογραφίες αποκαλυπτικές στα social»

 

Το πρωί της Δευτέρας (22/4) ο Χρήστος Λούλης μίλησε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» για το πρώτο φιλί, το θέατρο και τις «χοντράδες» που έχει πει.

«Με πείραζαν στο σχολείο για το επώνυμο μου και μία κοπέλα με ρωτούσε γιατί με φωνάζουν «Λούλη». Στον Κορυδαλλό έζησα τον πρώτο μου έρωτα, αλλά το πρώτο φιλί το έδωσα στην κατασκήνωση. Οι γονείς μου ήταν μετανάστες στην Αυστραλία. Έχω συγγενείς εκεί και είναι σαν δεύτερη πατρίδα μου. Ήμουν πολύ κάλος μαθητής, υπήρξα και απουσιολόγος», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πέρασα οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Πειραιά άλλα βαριόμουν πολύ. Οι γονείς μου ήταν υποστηρικτικοί να γίνω ηθοποιός αλλά ήθελαν πρώτα να πάρω το πτυχίο μου. Παράτησα το πανεπιστήμιο γιατί δεν μπορούσα να το συνδυάσω με τη σχολή θεάτρου. Δεν σκέφτηκα ποτέ να παρατήσω την υποκριτική, ήμουν πολύ τυχερός από την αρχή. Θυσίασα πολλά για αυτή τη δουλειά μου. Στις αρχές είχα αφοσιωθεί τόσο πολύ που δεν μιλούσα ούτε με τους γονείς μου. Παράλληλα με τη σχολή, δούλευα στο θέατρο από τις 8 το πρωί. Έχω πει και έχω κάνει “χοντράδες”, δεν θέλω να βάλω φίλτρα σε αυτά που λέ», ούτε να “ψαλιδίσω” τη γλώσσα μου»

Όσον αφορά τα ταλέντα του ο ηθοποιός τόνισε:

«Προτιμώ να δεχθώ διαδικτυακό κράξιμο, από το να με κοιτάω στον καθρέφτη και να μην με σέβομαι. Το ταλέντο δεν μετριέται, πρέπει να πείσεις τον άλλον ότι “το έχεις”. Δεν έχω το ταλέντο με το “μπλα μπλα” γι’ αυτό δεν ξέρω αν θα έκανα κάποια τηλεοπτική εκπομπή. Η γυναίκα μου το έχει περισσότερο από έμενα να κρατάει το ενδιαφέρον της παρέας. Δεν είμαι τόσο ζεν όσο φαίνομαι».

Τέλος, ο Χρήστος Λούλης αποκάλυψε τι πιστεύει για το φλερτ.

«Έχω πληγωθεί και έχω πληγώσει. Με φλερτάρουν μέσω social media μου στέλνουν πολλές φωτογραφίες αποκαλυπτικές, αλλά δεν απαντάω. Γελάμε μαζί με τη σύζυγό μου, Έμιλι Κολιανδρή με τις φωτογραφίες που μου στέλνουν στα social» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;