Νικολέττα Βλαβιανού: «Με την κόρη μου ήμασταν περισσότερο σαν αδερφές»
«Εμείς που κάναμε νέες παιδιά, δεν προλάβαμε να τα ζήσουμε τα παιδιά μας»

 

Η Νικολέττα Βλαβιανού παραχώρησε μία συνέντευξη στο «Πρωίαν σε είδον» το πρωί της Δευτέρας (22/4) και μίλησε για τη ζωή με τον εγγονό της, αλλά και ιστορίες που έχει ζήσει με διάστημους celebrities.

«Είναι 5 χρονών ο εγγονός μου. Είναι χορευταράς. Έχει πάρει το όνομά μου, γι’ αυτό είναι έξυπνος. Δεν με λέει γιαγιά, όχι βέβαια. Με λέει “νουνούκα”», είπε η ηθοποιός για τον εγγονό της και πρόσθεσε:

«Εμείς που κάναμε νέες παιδιά, δεν προλάβαμε να τα ζήσουμε τα παιδιά μας. Της έχω λείψει της κόρης μου και νομίζω το εκδηλώνει αυτό κατά καιρούς. Δουλεύαμε πάρα πολλές ώρες τότε. Με την κόρη μου ήμασταν περισσότερο σαν αδερφές. Η μαμά μου την κράταγε», εξήγησε για την κόρη της.

Έπειτα, η ηθοποιός ρωτήθηκε για τη γνωριμία της με τον Sting:

«Θείος μου ήταν ο Φαληρέας που είχε το Pop 11, ένα δισκάδικο στο Κολωνάκι. Η πρώτη μεγάλη συναυλία που έγινε ήταν οι Police στο Sporting κι εγώ ήμουν κάτω και πέρασε το αγόρι δίπλα. Με φίλησε!».

«Με την Τίνα Τάρνερ ήμασταν στον Εθνικό. Παίζαμε εμείς, με την Τζέσυ Παπουτσή και ήταν η συναυλία της, η πρώτη που έκανε εδώ και δεν μπορούσα να πάω γιατί μας έβαλαν παράσταση. Κάναμε πρόβα και όπως κάναμε πρόβα και τη βλέπω ξαφνικά δίπλα μου. Και της λέω You are simply the best!», εξήγησε και συνέχισε εξιστορώντας μία ιστορία με τον Αλ Πατσίνο:

«Είχαμε πάει με το Εθνικό στη Νέα Υόρκη. Ήξερα ότι μένει σε ένα ξενοδοχείο γνωστό εκεί. Πήγαινα κάθε μέρα κι έλεγα “δεν θα κατέβει ο κοντός, θα κατέβει”. Αλλά δεν κατέβηκε ο κοντός. Γιατί είμαι το size του κατάλαβες;».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;