Αλέξης Γεωργούλης: Η υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές και τι θα απαντούσε σε μία τηλεοπτική πρόταση
Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για την υποψηφιότητα του στις ευρωεκλογές, την Δανάη Μπάρκα και απαντάει για το αν θα ήθελε να επιστρέψει τηλεοπτικά.

 

Ο Αλέξης Γεωργούλης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚου» και στον Αλέξανδρο Ρούτα. Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην ευρωβουλευτής, μίλησε για την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές 2024, ενώ απάντησε για το αν θα ήθελε να επιστρέψει τηλεοπτικά και αναφέρθηκε και στην Δανάη Μπάρκα.

Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για μία πιθανή επιστροφή στην τηλεόραση και ανέφερε:

«Θα έκανα ξανά τον παρουσιαστή, μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν ωραία εμπειρία. Μου έχουν έρθει προτάσεις ως ηθοποιός για σίριαλ και θέατρο, απλά ο χρόνος είναι πολύ πιεσμένος και ειδικά στα ελληνικά δεδομένα χρειάζεται χρόνος για να μπορέσει να βγει η παραγωγή. Χρειάζεται χρόνος δουλειάς και αφιέρωσης. Στις ελληνικές παραγωγές μου είναι λίγο δύσκολο να συνδράμω. Μου λείπει η υποκριτική στην Ελλάδα»

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για την Δανάη Μπάρκα και σημείωσε:

«Δεν ήμουν εδώ και δεν παρακολούθησα πως έγινε αυτός ο τηλεοπτικός πόλεμος στην Δανάη Μπάρκα. Αν το συζητούσαμε, αυτό που θα της έλεγα θα ήταν ότι ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;