Κατερίνα Ζαρίφη για Ελένη Μενεγάκη: «Θεωρώ ότι έχει ακόμα τηλεοπτικό ψωμί»
Η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε στο «τέλος» της Ελένης Μενεγάκη από το Mega.

 

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε το πρωί της Δευτέρας (22/4) στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» για την πρώτη τηλεοπτική συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Κωνσταντίνο Βασάλο στην Οδό Ζαρίφη, μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την πολυσυζητημένη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega.

«Ήταν από τις πιο ωραίες μας στιγμές φέτος, η συνύπαρξη Αλεξάνδρου – Βασάλου. Είχα φέρει και λάσπες και μαγιό, γάντια του μποξ, αλλά τελικά αγαπιούνται τα ντούκια. Το ήξερα ότι τα παιδιά έχουν καλή σχέση. Είναι αυτό που θα ακούσεις ένα σχόλιο, θα σου μεταφερθεί κάτι. Εμένα με ενδιαφέρει ότι και οι δύο είναι καλά μεταξύ τους και γίναμε μια τέτοια εκπομπή, “Πάμε πακέτο”», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και την αποχώρησή της από το Mega, λέγοντας:

«Εμείς συνεργαστήκαμε με την Ελένη Μενεγάκη 12 χρόνια. Είναι μία σχέση ζωής που έχω μαζί της, τη λατρεύω. Θεωρώ ότι έχει ακόμα τηλεοπτικό ψωμί η Ελένη και φαίνεται στο πόσο πολύ απασχόλησε η είδηση της αποχώρησής της. Είναι ένας άνθρωπος που απασχολεί, αυτό και μόνο δείχνει ότι ο κόσμος τον ενδιαφέρει η Ελένη Μενεγάκη. Κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει, μόνο εκείνη ξέρει.

Η κάθε απόφαση που θα πάρει θα είναι σωστή αν την κάνει ευτυχισμένη. Αυτή η δουλειά θέλει χαρά, θέλει κέφι, αυτό το κέφι από αυτήν το έμαθα και το πώς πρέπει όταν βγαίνουμε στο γυαλί να τα αφήνουμε όλα πίσω και να είμαστε στην πιο καλή ή στην πιο αληθινή μας έκφανση. Είμαι υπέρ της απόφασης που θα την κάνει πιο ευτυχισμένη. Τη θέλω στην TV».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;