«Η Μάγισσα»: Τι αποκαλύπτουν οι δημιουργοί της σειράς για τον δεύτερο κύκλο
«Η Μάγισσα»: Οι δημιουργοί της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, στέλνουν ένα σημείωμα για τα όσα θα δούμε στον νέο κύκλο επεισοδίων με πρωταγωνίστρια την Μαρία Κίτσου.

Η μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1 που κατάφερε να ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν τόσο στους πίνακες της τηλεθέασης, όσο και στην τηλεοπτική συζήτηση ήταν αδιαμφισβήτητα «Η Μάγισσα». Η σειρά της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη ολοκλήρωσε τον κύκλο της την προηγούμενη εβδομάδα με ένα αιματηρό και συγκινητικό φινάλε το οποίο δίχασε τους τηλεθεατές. Ωστόσο, η ιστορία δεν σταματάει εκεί.

Αμέσως μετά τους τίτλους τέλους, κυκλοφόρησε το τρέιλερ του νέου κύκλου, ο οποίος αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το φθινόπωρο και θα αποτελεί prequel της ιστορίας που παρακολουθήσαμε στην πρώτη αυτή σεζόν.  Ο καινούργιος κύκλος επεισοδίων θα φέρει τον τίτλο «Φλεγόμενη Καρδιά» και στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τη Μαρία Κίτσου.

Οι σεναριογράφοι της σειράς «Η Μάγισσα», Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα προς τους τηλεθεατές, προϊδεάζοντας μας και για τα όσα αναμένεται να δούμε να εκτυλίσσονται στον νέο κύκλο της σειράς από τον Σεπτέμβριο. Στο σημείωμά τους γράφουν:

«Όπως η μέρα συνυπάρχει με τη νύχτα… η αγάπη με το μίσος… το καλό με το κακό… έτσι και για κάθε Κυπριανή, θα υπάρχει πάντα μια Θεοφανώ. Κι αυτή η αλυσίδα δε θα σπάσει ποτέ… Θα τη συναντάμε από την αρχή… μέχρι το τέλος του κόσμου.

Στην αρχή αυτής της αλυσίδας, είναι το επόμενο ταξίδι. Στο μακρινό 1710, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκεί, όπου οι δύο αυτές δυνάμεις δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν.

Η ίδια αλυσίδα θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910…όπου ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι τελικά κατάρα. Θα’ ναι, όμως, το τέλος του ταξιδιού; Σταματάει ποτέ, στ’ αλήθεια, αυτό το ταξίδι;

Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρος Καλκόβαλης»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;