Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν το τερμάτισε - Η φωτογραφία που πραγματικά δεν θέλαμε να δούμε
Ο Τράβις Μπάρκερ εύχεται χρόνια πολλά στην Κόρτνεϊ Καρντάσιαν μέσα από μία σειρά φωτογραφιών που περιέχει και μία που δεν υπήρχε κανένας λόγος να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του.

Ο Τράβις Μπάρκερ εύχεται με έναν ξεχωριστό τρόπο χρόνια πολλά στην Κόρτνεϊ Καρντάσιαν Μπέικερ.

Για τα 45α γενέθλιά της ο  ο Μπάρκερ δημοσίευσε στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες από μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές που έχει μοιραστεί το ζευγάρι. Ανάμεσα σε αυτές υπήρχε και μία φωτογραφία που καλύτερο θα ήταν να απουσιάζει από αυτό το photo dump.

Ο γνωστός μουσικός και ντράμερ μοιράστηκε στιγμές από τη ζωή του με την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα:

«Χρόνια πολλά στην πανέμορφη σύζυγό μου, αδελφή ψυχή και καλύτερη φίλη για πάντα. Σε αγαπώ, αγαπώ τη ζωή μας μαζί. Σε ευχαριστώ που είσαι η πιο καταπληκτική σύζυγος που θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος. Σε πολλά ακόμη χρόνια περιπετειών μαζί ❤️‍🔥» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη travisbarker (@travisbarker)

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Η φωτογραφία στην τουαλέτα που θα θέλαμε να μην είχαμε δει

Μέσα σε όλον αυτό τον εγκάρδιο φόρο τιμής περιλαμβάνεται και μια φωτογραφία της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν από εκεί που -όπως λέει και ο λαός- και ο βασιλιάς πάει μόνος του. Μία φωτογραφία που μας κάνει να αναρωτιόμαστε απλά γιατί…

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;