Ριάνα: «Θέλω απλώς να κάνω τα πράγματα με τον δικό μου τρόπο»
Μετά την απόκτηση παιδιών, η μόδα έγινε «λιγότερο σημαντική» για εμένα, είπε η Ριάνα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μετά την απόκτηση παιδιών, η μόδα έγινε «λιγότερο σημαντική» για εμένα, είπε η Ριάνα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Το να μπορεί να φορέσει ξανά μοντέρνα ρούχα, δημόσια, μετά την απόκτηση των δύο παιδιών της, οδήγησε σε μια προσωπική «επανανακάλυψη» για τη Ριάνα, ανέφερε η ίδια στο BBC. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ένιωθε «πολύ άνετα» φορώντας πιτζάμες και φόρμες. Όμως, μιλώντας στο πάρτι έναρξης της τελευταίας της συνεργασίας με την Puma στο Λονδίνο, είπε ότι το ντύσιμο «κάνει κάτι για σένα ως γυναίκα».

Η Ριάνα έχει δύο γιους με τον ράπερ A$AP Rocky – τον RZA Athelaston Mayers, που γεννήθηκε το 2022 και τον Riot Rose Mayers, που γεννήθηκε το 2023. «Με την πρώτη εγκυμοσύνη, νιώθω ότι μπορούσα να φορέσω τακούνια σε όλη τη διάρκειά της», είπε. «Αλλά μετά, με τη δεύτερη εγκυμοσύνη, έχεις ένα μικρό παιδί, μια κοιλιά, είναι χειμώνας, έχεις ένα παλτό, μια τσάντα για μωρά. Είσαι για τακούνια; Χμ, ίσως όχι. Γι’ αυτό έγινα λίγο πιο δημιουργική, με άνετο στυλ. Και μετά ένιωθα πολύ άνετα και αφού έκανα το δεύτερο παιδί μου και ήμουν απλά με ρόμπες, πυτζάμες και φόρμες».

 

«Τώρα μπορώ να ξαναπαίζω. Τώρα διασκεδάζω με τα ρούχα μου» πρόσθεσε. «Μετά από λίγο, όταν κάνεις παιδιά, σκέφτεσαι ότι αυτό είναι το πιο ανόητο πράγμα, το λιγότερο σημαντικό. Είναι πραγματικά το λιγότερο σημαντικό. Αλλά κάνει κάτι για σένα ως γυναίκα και ως μαμά που, τελικά, είναι σημαντικό για όλες εμάς».

H Ριάνα θεωρείται ότι «ξαναέγραψε» τους κανόνες της μόδας όταν ήταν έγκυος, αρνούμενη να φορέσει συμβατικά ρούχα εγκυμοσύνης. «Το προσέγγισα όπως όλα τα άλλα που προσεγγίζω στη μόδα», είπε στο BBC News. «Θέλω απλώς να κάνω τα πράγματα με τον δικό μου τρόπο. Αλλά απλά αρνήθηκα να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης, πραγματικά και αληθινά. Ήμουν ότι ό,τι μου ταιριάζει και ήταν αυτό που λειτουργούσε. Και αυτό με έκανε να προκαλέσω τον εαυτό μου να γίνω έξυπνη με το στυλ».

Mε πληροφορίες από BBC News

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22'
0 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
0'
67 - 58
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
2'
52 - 42
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;