Κάνιε Γουέστ: Ύποπτος για ξυλοδαρμό άνδρα - Φέρεται να είχε επιτεθεί στη σύζυγό του
Εκπρόσωποι του Κάνιε Γουέστ ισχυρίζονται ότι ένας άνδρας επιτέθηκε σωματικά και σεξουαλικά στη σύζυγό του Μπιάνκα Σενσόρι.

Εκπρόσωποι του Κάνιε Γουέστ ισχυρίζονται ότι ένας άνδρας επιτέθηκε σωματικά και σεξουαλικά στη σύζυγό του Μπιάνκα Σενσόρι, πριν λίγες ημέρες στο Λος Άντζελες.

Πηγές από το περιβάλλον του Κάνιε Γουέστ δήλωσαν στο TMZ ότι ο ράπερ ερευνάται ως ύποπτος για ένα περιστατικό ξυλοδαρμού που συνέβη πριν λίγες ημέρες καθώς ο Γουέστ φέρεται να επιτέθηκε σε έναν άνδρα που «προσπάθησε να αρπάξει» τη Σενσόρι. Η ομάδα του Κάνιε Γουεστ εξέδωσε στη συνέχεια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως: «Το “άρπαξε” είναι κατάφωρα ανεπαρκές ως περιγραφή αυτού που συνέβη».

«Η Μπιάνκα δέχθηκε σωματική επίθεση. Ο επιτιθέμενος δεν συγκρούστηκε απλώς μαζί της. Έβαλε τα χέρια του κάτω από το φόρεμά της, απευθείας στο σώμα της, την άρπαξε από τη μέση, την γύρισε και στη συνέχεια προσπάθησε να τη φιλήσει. Την κακοποίησε και της επιτέθηκε σεξουαλικά», κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες του Guardian, είχε προηγηθεί ένα περιστατικό το 2022, όταν ο Γουέστ ερευνήθηκε από το LAPD για ξυλοδαρμό ενός ατόμου που ισχυρίστηκε ότι τον χλεύαζε. «Απλά είχε αυτή την πραγματική συμπεριφορά, όπως, “Τι θα κάνεις;”», δήλωσε ο Γουέστ ο οποίος δεν συνελήφθη ούτε κατηγορήθηκε για το περιστατικό.

Ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος έχει αλλάξει το όνομά του σε Ye, παντρεύτηκε τη Μπιάνκα Σενσόρι, αρχιτέκτονα στην εταιρεία του Yeezy, τον Δεκέμβριο του 2022, λιγότερο από ένα μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν. Εκείνη τη χρονιά ο West έχασε μια σειρά από συμφωνίες συνεργασίας με την Adidas και άλλες μάρκες, μετά από μια σειρά αντισημιτικών σχολίων για τα οποία απολογήθηκε τον Δεκέμβριο του 2023. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέδωσε τη δημόσια συγγνώμη του γράφοντας «Λυπάμαι βαθύτατα για κάθε πόνο που μπορεί να προκάλεσα … δεσμεύομαι να επανορθώσω και να προωθήσω την ενότητα των λαών».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;