«House of the Dragon»: Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της σειράς
Πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεύτερου κύκλου του «House of the Dragon» - Πότε κάνει πρεμιέρα;

Το HBO κυκλοφόρησε πρόσφατα δύο νέα trailers για τον πολυαναμενόμενο δεύτερο κύκλο του «House of the Dragon». Μέσα από αυτά το συνδρομητικό κανάλι που έχει αναλάβει την παραγωγή της σειράς φαντασίας μας καλούσε να επιλέξουμε πλευρά και μας έκανε να ανυπομονούμε να δούμε τα νέα επεισόδια.

Η spin-off σειρά του «Game of Thrones» γνώρισε τεράστια επιτυχία όταν κυκλοφόρησε το 2022. Μπορεί να έχουν περάσει δύο σχεδόν χρόνια από τότε, όμως, η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου δεν αργεί πολύ ακόμα.

Πιο συγκεκριμένα, η δεύτερη σεζόν του «House of the Dragon» θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου. Έχουν μείνει, λοιπόν, κάτι λιγότερο από δύο μήνες και το HBO θέλησε να μας υπενθυμίσει την πρεμιέρα του νέου κύκλου με μία νέα δημοσίευση που έκανε μέσα από τα social media.

Η streaming υπηρεσία Max συνεχίζει την προωθητική καμπάνια για τον δεύτερο κύκλο της σειράς φαντασίας που βασίζεται στα βιβλία του George R. R. Martin και δημοσίευσε μία νέα εικόνα από τη σειρά και μία λεζάντα που έλεγε, μεταξύ άλλων, ότι η εκδίκηση πλησιάζει. Όπως γράφει η ανάρτηση:

«Επιστροφή με εκδίκηση. Η 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του HBO, House of the Dragon, κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου στο Max»

Ο δεύτερος κύκλος του «House of the Dragon» θα αποτελείται από 8 επεισόδια και σε ρόλο showrunner και εκτελεστικών παραγωγών βλέπουμε, πλέον, τους Ryan Condal και Alan Taylor, ενώ ο Miguel Sapochnik -ο showrunner του πρώτου κύκλου και σκηνοθέτης πολλών επεισοδίων του «Game of Thrones»- θα πάρει αποστάσεις από το project και θα εκτελεί μόνο χρέη παραγωγού για αυτή τη σεζόν.

Στο cast του δεύτερου κύκλου της σειράς περιλαμβάνονται οι Emma D’Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως “Alicent Hightower”, Rhys Ifans ως “Otto Hightower”, Steve Toussaint ως “Lord Colrys Velaryon” ή αλλιώς γνωστός ως “Sea Snake”. Μαζί τους θα δούμε και τους Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του “Sea Snake”.

Οι νέες προσθήκες του «House of the Dragon» περιλαμβάνουν τους Gayle Rankin ως Alys Rivers, Simon Russell Beale ως Ser Simon Strong, Freddie Fox ως Ser Gwayne Hightower (αδερφός της Alicent και γιος του Otto), Clinton Liberty ως Addam of Gull, Jamie Kenna ως Ser Aflred Broome, Kieran Bew ως Hugh, Tom Bennet ως Ulf, Tom Taylor ως Lord Cregan Stark και Vincent Regan ως Ser Rickard Thorne.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;