Survivor 2024: Πλύθηκαν, ντύθηκαν, έδωσαν ρεσιτάλ παραφωνίας και χόρεψαν με τον Σάκη Ρουβά
Το πάρτι της Ένωσης στο Survivor 2024 μετατράπηκε σε πάρτι... παραφωνίας με τους παίκτες να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

 

Το πάρτι της Ένωσης παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής, 14 Απριλίου, στο Survivor 2024. Οι παίκτες πλύθηκαν, χτενίστηκαν, ντύθηκαν και μας χάρισαν μοναδικές… ερμηνείες πρωτού διασκεδάσουν με την ψυχή τους σαν μια ομάδα υπό τους ήχους του Σάκη Ρουβά.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ άλλαξε σελίδα και πέρασε στην τελευταία ενότητα του φετινού του κύκλου με το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων.

Από το πάρτι απουσίαζε η Άιρα Αντομαϊτίτε. Η παίκτρια του Survivor 2024 είχε ηττηθεί στην μονομαχία παραμονής και έτσι δεν είχε την ευκαιρία να γιορτάσει με τους υπόλοιπους παίκτες.

Πριν βρεθούν στο πάρτι της ένωσης του ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Γκιουλέκας έριξε το καρφί του στον Αλέξη Παππά. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας τόνισε στην κάμερα πως:

«Η πάσα αλήθεια; είναι ότι δεν μιλάμε για τον Αλέξη. Ίσως ο Αλέξης ενδιαφέρεται για το τι κάνει και πως κινείται ο Τζέιμς και αυτό κάπως έχει επηρεάσει και μένα στην πραγματικότητα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν καταστρώνουμε ύπουλα σχέδια αλλά κυρίως κάνουμε μουχαμπέτι. Εννοείται πως θα κάνουμε και μια ανάλυση για το παιχνίδι. Είπε και για το μυαλό του Τζέιμς, που είναι ένα φύλλο τετράγωνο. Εγώ όμως έχω να πω ότι το μυαλό του Αλέξη… δεν βρίσκω ένα κουκούτσι για να το περιγράψω! Θεωρώ ότι είναι έξυπνος άνθρωπος αλλά θεωρώ ότι είναι καλός στο να το παίζει έξυπνος. Οπότε θεωρώ ότι είναι ένα άνθρωπος που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσεις αλλά δεν πρέπει να πέσεις και στην παγίδα του, να παρασυρθείς από το ωραίο λέγειν του και να νομίζεις ότι είναι κάτι πολύ ανώτερο από αυτό που ήδη είναι όσον αφορά την ιδιοφυΐα που θέλει καμιά φορά να σου περάσει ότι είναι»

 

Λίγο πριν το πάρτι της Ένωσης των δύο ομάδων του Survivor 2024, οι Μπλε μετακόμισαν στην παραλία των Κόκκινων. Στη συνέχεια, οι παίκτες όλοι μαζί μπήκαν στο μπάνιο για να ετοιμαστούν για το μεγάλο πάρτι.

 

Οι παίκτες του Survivor 2024 είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μπάνιο με αφρόλουτρο και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τις δύσκολες συνθήκες της επιβίωσης στις παραλίες του Αγίου Δομινίκου. Το καθαρό νερό, τα σαπούνια και τα αρώματα ήταν μερικές από τις ανέσεις που έλειπαν σε όλους το τελευταίο χρονικό διάστημα.

 

Στη συνέχεια, όλοι οι παίκτες διάλεξαν τα ρούχα που θα φορούσαν. Από την επιλογή αυτή, δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ τους.

 

Όπως συμβαίνει σε κάθε τέτοια βραδιά του ριάλιτι επιβίωσης, έτσι και στο Survivor 2024 οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι έμοιαζαν πραγματικά… άλλοι άνθρωποι μετά από την περιποίηση τους. Νομίζουμε πως οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Λίγο πριν από την ώρα του καραόκε στο πάρτι της ένωσης του Survivor 2024, ο Γιώργος Λιανός καλημέρισε -σε ώρα Ελλάδας- μέσα από ζωντανή σύνδεση τον Φάνη Λαμπρόπουλο. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος θα ήταν ο άνθρωπος που θα αναλάμβανε την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού του ΣΚΑΙ το «My man can».

Ο ίδιος είπε με χιούμορ πριν ζητήσει να σβήσουν τα «φώτα»:

«Είναι μεγάλη μου χαρά που ξεκουμπίστηκες και επιτέλους μπορεί να κάνει και κάποιος άλλος κάποια εκπομπή. Σκοπός μου είναι να γίνω ο νέος Γιώργος Λιανός και μετά να παρουσιάσω το Survivor» 

Στο ίδιο κλίμα, ο Γιώργος Λιανός συνέχισε:

«Είσαι έτοιμος για αυτό που σε περιμένει; Είναι ένα πρόγραμμα που έχει πολλές απαιτήσεις. Θα πρέπει να βάλεις τακούνια. Θα έχεις να κάνεις με ζευγάρια που ζουν με έναν ευτυχισμένο βίο αλλά αυτό είναι ψέμα γιατί όσοι είμαστε παντρεμένοι ψιλουποφέρουμε» 

 

Στο πρόγραμμα του πάρτι της Ένωσης του Survivor 2024, σειρά είχε ο διαγωνισμός τραγουδιού. Σε αυτόν έδωσε το παρόν και η Ρία Κολοβού ως νικήτρια του περσινού καραόκε, ενώ είδαμε και τους Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και Τάκη Καραγκούνια, οι οποίοι είχαν κερδίσει το συγκεκριμένο έπαθλο πέρυσι στο παιχνίδι «Ο τροχός με τα δώρα» με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

 

Το γεγονός πως στο Survivor 2024 δεν υπήρχε ούτε ένας παίκτης που να επαγγέλλεται τραγουδιστής, είχε ως αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να ζήσουν ένα ρεσιτάλ… παραφωνίας.

 

Ο νικητής στον διαγωνισμό τραγουδιού κρίθηκε στα σημεία. Τα φιλαράκια του Survivor 2024, Γιώργος Γκιουλέκας και Τζέιμς Καφετζής, ήταν οι δύο παίκτες που συγκέντρωσαν την μεγαλύτερη βαθμολογία και μοιράστηκαν το βραβείο, που δεν είναι άλλο από το να βρεθούν και του χρόνου στο πάρτι της ένωσης.

Ο Τζέιμς τραγούδησε το «Let Me Entertain You» του Ρόμπιν Γουίλιαμς και ο Γκιουλέκας το «Gucci» φόρεμα. Οι δύο τους έδωσαν στο τέλος και μια παράσταση μαζί κάνοντας μία ξεχωριστή… ερμηνεία στους στίχους του Γιώργου Μαζωνάκη.

 

Λίγο αργότερα, για να μας σώσει από το πάρτι της παραφωνίας, στη σκηνή ανέβηκε ο Σάκης Ρουβάς με τους παίκτες του Survivor 2024 να διασκεδάζουν και να χορεύουν στους ρυθμούς των τραγουδιών του γνωστού τραγουδιστή.

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;