Just the 2 of Us: Τεράστια ανατροπή με την αποχώρηση
Δεν αποχωρεί κανένα ζευγάρι από το «Just the 2 of Us» - Την επόμενη εβδομάδα διπλή η αποχώρηση

 

Τα πάνω – κάτω ήρθαν για τα ζευγάρια του «Just the 2 of Us», το βράδυ του Σαββάτου (13/4), στο νέο live που παρακολουθήσαμε μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Μετά την εμφάνιση όλων των ζευγαριών, ο Νίκος Κοκλώνης ανακάτεψε, για τα καλά, την παρτίδα με την ανακοίνωσή του.

Στο μουσικό σόου του ALPHA, τόσο η κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό θα έκριναν το ζευγάρι που θα αποχωρούσε από το σόου. Όλα τα νέα ζευγάρια του νέου κύκλου του μουσικού διαγωνισμού ανέβηκαν στη σκηνή με μοναδικό στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις και βεβαίως να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις του πίνακα κατάταξης.

Από την πλευρά της, η κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους Καίτη Γαρμπή, Σταμάτη Φασουλή, Δέσποινα Βανδή και Βίκυ Σταυροπούλου έδωσαν τους δικούς τους βαθμούς στα ζευγάρια. Όμως, η διεθνής επικαιρότητα έκανε τον Νίκο Κοκλώνη να επιταχύνει την ροή του«Just the 2 of Us»  με αποτέλεσμα να αποτέλεσμα να έρθουν και ορισμένες σημαντικές ανατροπές στην εξέλιξη του.

Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά την εμφάνιση όλων των ζευγαριών του μουσικού σόου, ο παρουσιαστής και παραγωγός ζήτησε από τους κριτές να είναι σύντομοι στους σχολιασμούς τους ενώ δεν παρακολουθήσαμε την συγκεντρωτική βαθμολογία του νέου αυτού live. Στο τελευταίο μέρος του πολύωρου προγράμματος, λοιπόν, κλήθηκαν στη σκηνή όσα μέλη των ζευγαριών είχαν απομείνει – εξαιτίας και των επαγγελματικών υποχρεώσεων των καλλιτεχνών0 προκειμένου να τους ανατεθούν τα επόμενα τραγούδια.

Ο παρουσιαστής του «Just the 2 of Us» σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να πω σε όλους ότι απόψε δεν θα αποχωρήσει κανείς. Η ψηφοφορία του κάθε διαγωνιζόμενου θα μεταφερθεί και θα συμψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα που θα έχουμε διπλή αποχώρηση. Κυρίες και κύριοι είναι ένα περίεργο, διαφορετικό βράδυ σήμερα. Καλή σας νύχτα, μια καληνύχτα στους κριτές και στην Κατερίνα Στικούδη, τους ξέρουμε όλους, σας ευχαριστώ»

Στην αποφώνηση του νέου επεισοδίου του «Just the 2 of Us», ο Νίκος Κοκλώνης κατέληξε λέγοντας:

«Εύχομαι να ξημερώσει η αυριανή μέρα πολύ καλύτερη για όλο τον πλανήτη. Καλό σας βράδυ, ό,τι καλύτερο σε όλους μας» 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;