Αναστάσιος Ράμμος: «Η Δώρα Παντέλη είναι και καλύτερη και ομορφότερη»
Καλεσμένοι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκαν ο Αναστάσιος Ράμμος και η Δώρα Παντέλη. (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

 

 

 

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκαν ο Αναστάσιος Ράμμος και η Δώρα Παντέλη. Το ζευγάρι του J2US μίλησε για τη μεταξύ τους συνεργασία και συνύπαρξη στη σκηνή του show, με τον γνωστό τραγουδιστή να δέχεται έκπληξη στον αέρα από μία μυστηριώδη πρώην.

Ο λόγος για την Κατερίνα Ζαρίφη, την προηγούμενη παρτενέρ που είχε ο Αναστάσιος Ράμμος σε προηγούμενο κύκλο του μουσικού show του Alpha, η οποία βγήκε ζωντανά στην πρωινή εκπομπή.

«Αυτό που βγήκα να καταγγείλω είναι ότι αυτή (σ.σ η Δώρα Παντέλη) είναι και καλύτερη και ομορφότερη», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ, αφιερώνοντας στον τραγουδιστή το κομμάτι «Ποια Θυσία» της Άντζελας Δημητρίου.

«Παρότι ήθελα να βγω και να καταγγείλω ότι σαν εμάς ζευγάρι δεν υπήρχε, τα παιδιά είναι καταπληκτικά! Ήθελα να πω ότι η Δώρα έχει την εμφάνιση αλλά όχι τη φωνή και βγαίνει και λέει το «We will rock you» και τελικά έχει και φωνή», σχολίασε με χιούμορ η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Ο Αναστάσης είναι για μένα το νούμερο ένα ταλέντο μουσικής στην Ελλάδα, όχι μόνο γιατί είναι τραγουδισταράς αλλά επειδή είναι και μπιπ τα παιδιά», τόνισε σε άλλο σημείο η Κατερίνα Ζαρίφη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
75 - 48
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;