«One Punch Man»: Έρχεται live-action ταινία του γνωστού anime - Ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης
Το «One Punch Man» γίνεται live-action ταινία και βρήκε τον σκηνοθέτη της.

Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως βρίσκεται σε συζητήσεις μία live-action μεταφορά του αγαπημένου anime «One Punch Man» από τη Sony Pictures. Τα τελευταία νέα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για τους φανς της σειράς.

Έγινε γνωστό πως ο Justin Lin, ο σκηνοθέτης πίσω από το «Fast X», θα αναλάβει την κινηματογραφική μεταφορά του project με την παραγωγή της ταινίας να προχωράει ομαλά. Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικές αλλαγές σε κάποια σημαντικά πρόσωπα.

Όπως αναφέρει το The Hollywood Reporter, το σενάριο της ταινίας «One Punch Man» δε θα το γράψουν, τελικά, οι Scott Rosenberg και Jeff Pinkner. Οι δύο σεναριογράφοι φαίνεται να έχουν απομακρυνθεί από το project και τη μεταφορά να έχουν αναλάβει οι Dan Harmon και Heather Anne Campbell.

Φαίνεται, πλέον, πως οι σεναριογράφοι του «Rick and Morty» θα αναλάβουν να μεταφέρουν σε live-action ταινία το κλασικό anime και έχουμε ενθουσιαστεί!

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη ταινία. Όμως, φαίνεται όλα να έχουν μπει στον δρόμο τους για να την απολαύσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στα επόμενα χρόνια.

Το «One Punch Man» ακολουθεί την ιστορία του Saitama, ο οποίος ανακαλύπτει ένα απίστευτο πρόγραμμα προπόνησης που τον κάνει έναν ανίκητο υπερήρωα που μπορεί κυριολεκτικά να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο με μια μόνο γροθιά.

Το δημοφιλές manga και anime ξεκίνησε την πορεία του ως webcomic το 2009 από τον Ιάπωνα και πολύ γρήγορα κέρδισε τις καρδιές των φανς, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;