Park Bo Ram: Βρέθηκε νεκρή η σταρ της k-pop
Η σταρ της k-pop φέρεται να βρισκόταν μαζί με άλλες δύο γυναίκες στο σπίτι φίλου της στη Σεούλ την Πέμπτη, όταν διαπιστώθηκε ότι κατέρρευσε, έχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή

Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι ενός φίλου της η 30χρονη τραγουδίστρια της K-Pop, Park Bo Ram, ενώ αμέσως μετά τα κορεάτικα δημοσιεύματα, ανανεώθηκε και η επίσημη σελίδα της στη Wikipedia για τον θάνατό της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 박보람 (@ramramram2)

Η σταρ της k-pop φέρεται να βρισκόταν μαζί με άλλες δύο γυναίκες στο σπίτι φίλου της στη Σεούλ την Πέμπτη, όταν διαπιστώθηκε ότι κατέρρευσε, έχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή, σύμφωνα με τις κορεατικές αρχές. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε στις 23.17, περίπου μία ώρα μετά τον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο AllKPop, ο Αστυνομικός Σταθμός Namyangju υπέβαλε αναφορά που ανέφερε ότι η τραγουδίστρια έπινε με τους φίλους της. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι είπε πως πρέπει να πάει στην τουαλέτα στις 21.55, αλλά δεν επέστρεψε για αρκετή ώρα.

Οι φίλοι της την εντόπισαν αναίσθητη, έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση ενώ περίμεναν να φτάσουν στο σπίτι το ασθενοφόρο. Μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο, είχε χάσει τη ζωή της.

«Είμαστε εδώ για να μοιραστούμε θλιβερά και αποκαρδιωτικά νέα. Η Park Bo Ram πέθανε ξαφνικά αργά το βράδυ στις 11 Απριλίου» ανέφερε το πρακτορείο της Park Bo Ram, XANADU Entertainment. «Όλοι οι καλλιτέχνες και τα στελέχη της XANADU Entertainment θρηνούν βαθύτατα. Είναι ακόμη πιο αποκαρδιωτικό που πρέπει να σας πούμε αυτά τα ξαφνικά νέα σε όλους τους οπαδούς που υποστηρίζουν την Park Bo Ram. Η κηδεία θα γίνει μετά από συνεννόηση με την οικογένειά της. Για άλλη μια φορά, στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην εκλιπούσα για να αναπαυθεί εν ειρήνη» επισήμανε.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;