Gladiator 2: Τα πρώτα πλάνα από την πολυαναμενόμενη ταινία
Ο γιος του Μάξιμου απέναντι σε ρινόκερους, μπαμπουίνους και τον Πέδρο Πασκάλ

Τα πρώτα πλάνα της ταινίας Gladiator II του Ρίντλεϊ Σκοτ με πρωταγωνιστή τον Πολ Μέσκαλ που προβλήθηκε κεκλεισμένων των θυρών στην CinemaCon την Πέμπτη 11 Απριλίου.

To Gladıator II, η πολυαναμενόμενη συνέχεια της κλασικής πλέον ταινίας του Σκοτ με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου θα αφηγηθεί την ιστορία του Λούσιου (Mescal), του γιου της Λουσίλα (Κόνι Νίλσεν). Η Λουσίλα ήταν η αγαπημένη του Μάξιμου, η οποία πέθανε στο τέλος της πρώτης ταινίας.

Το έργο παρουσιάζει ένα αντιπολεμικό μήνυμα, με τον Πέδρο Πασκάλ να υποδύεται μια στρατιωτική φιγούρα που δεν θέλει πλέον να στέλνονται οι νεαροί Ρωμαίοι στον πόλεμο. Ως αποτέλεσμα, και αυτός καταδικάζεται στη συνέχεια να πολεμήσει ως μονομάχος. Ο Ουάσιγκτον, εν τω μεταξύ, φαίνεται να καθοδηγεί τον Μέσκαλ προς μια επανάσταση.

«Είναι ίσως ακόμη πιο εξαιρετικό από το πρώτο», είπε ο Σκοτ σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στην ετήσια εκδήλωση στην οποία συμμετείχε πλήθος κόσμου από τον χώρο του κινηματογράφου στο Λας Βέγκας. «[Αξίζει] την αναμονή».

Σύμφωνα με το Variety, το τρέιλερ της CinemaCon έδειχνε τον Μέσκαλ «να αντιμετωπίζει έναν ρινόκερο, μια ορδή από μοχθηρούς μπαμπουίνους και τον Πέδρο Πασκάλ, μεταξύ άλλων απειλών». Ο Πολ Μέσκαλ χαρακτήρισε τη δουλειά πάνω σε αυτό μια «εξέχουσα στιγμή» στη ζωή του μέχρι σήμερα. Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον είπε ότι η ταινία θα έχει «συναίσθημα» και «θέαμα» πέρα ​​από οτιδήποτε άλλο στις αίθουσες φέτος.

Όπως γράφει ο Independent, στα πλάνα, ο Μέσκαλ αποκαλύπτεται ότι είναι μονομάχος. Ο ήρωας τον οποίο υποδύεται φαίνεται να πολεμά δολοφονικούς πιθήκους, καθώς και έναν στρατιώτη σε ρινόκερο. Κάποια στιγμή, το Κολοσσαίο γεμίζει με νερό για μια επική ναυμαχία.

Ο Φρεντ Χέτσινγκερ (The White Lotus) και ο Τζόζεφ Κουίν (Stranger Things) υποδύονται τους συναυτοκράτορες Γέτα και Καρακάλλα, αντίστοιχα, ενώ ο Ντένζελ Ουάσινγκτον υποδύεται έναν πρώην σκλάβο που ψάχνει εκδίκηση.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;