Σασμός Spoiler: Μία ανακοίνωση του Αστέρη και του Μαθιού ξαφνιάζει την Καλλιόπη (vid)
Σασμός Spoiler: Όσα θα δούμε απόψε στο 105ο επεισόδιο.

Ο Βαγγέλης πηγαίνει τη Σάντρα σε μία χαρτοπαικτική λέσχη. Οι δυο τους βρίσκουν ένα κοινό σημείο επαφής, το οποίο δε θα τους βγει σε καλό. Την ίδια ώρα, ο Αντώνης προσπαθεί να μεταπείσει τον Χρήστο, που δείχνει αποφασισμένος να φύγει από το νησί, προκειμένου να προστατεύσει τη Στέλλα. Ο Τάσος βλέπει την κόρη του να μαραζώνει και προσπαθεί να καταλάβει τι τρέχει, εκείνη, ωστόσο, αποκρούει όλες του τις προσπάθειες.

Η Βασιλική βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στο σκοτάδι, κάνοντας μαύρες σκέψεις για τον Αντρέα. Ο Μαθιός προσπαθεί να τη συγκρατήσει, ενώ μαζί με τον Αστέρη ανακοινώνουν στην Καλλιόπη κάτι, που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ο γάμος του Γιώργου και της Θοδώρας επίκειται, με τη φλόγα μεταξύ τους να παραμένει άσβεστη. Η Καλλιόπη σπεύδει να ζητήσει βοήθεια από τον μόνο άνθρωπο που μπορεί να της συμπαρασταθεί, προκειμένου να προλάβει το κακό που βλέπει να έρχεται.

Δείτε το sneak preview εδώ : Ο Χρήστος δείχνει αποφασισμένος να φύγει από το νησί προκειμένου να προστατεύσει τη Στέλλα

Σασμός

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου

Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου

Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Πέννυ Παπαγεωργίου, Τιμόθεος Θάνος.

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Διαβάστε ακόμη:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;