Survivor 2024 spoiler: Προς γυναικεία μονομαχία οδεύουν τα πράγματα - Ποια είναι η επόμενη υποψήφια
Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και η επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση


Εντάσεις πριν τη διπλή ψηφοφορία στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 2024. Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, χθες (Δευτέρα 8/4), δεν καθόρισε το φύλο της μονομαχίας αφού Κόκκινοι και Μπλε είχαν διαφορετική άποψη.

Η χθεσινή υποψηφιότητα του Θοδωρή Τουρκογεώργου θεωρήθηκε δίκαιη από τον ίδιο, άνοιξε όμως μία μεγάλη συζήτηση στη Μπλε καλύβα. Η Σταυρούλα και η Αναστασία θεωρούν πως κάποιοι Μπλε άντρες φοβούνται τη μονομαχία και πως δεν είναι σωστό να βγαίνουν συνέχεια υποψήφιες και να αγωνίζονται οι γυναίκες.

Το αποψινό τρίτο αγώνισμα ασυλίας θα είναι το καθοριστικό. Πώς θα κινηθεί η ηττημένη ομάδα και τι αποτέλεσμα θα έχει η διπλή ψηφοφορία;

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και η επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση

Σύμφωνα με το οριστικό spoiler, το οποίο σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, νικήτρια ομάδα της σημερινής (9/4) αναμέτρησης θα είναι η Mπλε. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Κόκκινη ομάδα θα ψηφίσει γυναίκα. Υποψήφια θα αναδειχθεί αρχικά η Δώρα Νικολή. Αυτόματα θα εξαιρεθεί ο Θοδωρής Τουρκογεώργος και τον δρόμο της κάλπης θα πάρουν πάλι οι Μπλε, ψηφίζοντας με βαριά καρδιά τη Χρύσα Χατζηγεωργίου.  Μένει να δούμε αν αυτό θα πραγματοποιηθεί.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;