Ζώδια 2024: Φλογερή έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 Απριλίου
Τι θα φέρει η έκλειψη Ηλίου στον Κριό στο κάθε ζώδιο - Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια 2024: Φλογερή έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 Απριλίου

Από την Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Η πρώτη ηλιακή έκλειψη του 2024, σχηματίζεται την Δευτέρα 8 Απριλίου στην 19η μοίρα του Κριού και δίνει μία ιδιαίτερη έμφαση στο τοπίο της ζωής μας.

Είναι ορατή σε μία ακτίνα από το Μεξικό ως τον Ανατολικό Καναδά. Επομένως, στην Ευρώπη και σε άλλες περιοχές του πλανήτη η επίδραση δεν είναι άμεση. Ωστόσο κάθε φορά, μία έκλειψη Ηλίου φωτίζει σκιερά σημεία και επισημαίνει λεπτομέρειες στο κοινωνικό σύνολο και στον καθένα μας ξεχωριστά.

Αυτή η έκλειψη εμπεριέχει ενδιαφέροντα στοιχεία: φλόγα, παρορμητισμό, σθένος, τόλμη, μαχητικότητα, δράση και ανταγωνιστική διάθεση.

Σαν μία προωθητική μηχανή, προάγει την πρωτοβουλία για κατακτήσεις, για ένα σημαντικό ξεκίνημα, αφού αφήσουμε πίσω πλέον ό,τι είναι ουτοπικό, ανέφικτο και ασαφές ή θολό.

Σε ζωδιακή μοίρα που προσδιορίζει την ανέλιξη και την πρόοδο, μέσα από ατομική δράση, η έκλειψη αυτή καλεί να «εργαστούμε» με αμεσότητα. Αναπτύσσουμε την σπίθα για τον στόχο μας και επιλέγουμε εκείνο το όνειρο που μπορεί να υλοποιηθεί και να έχει διάρκεια και αντοχή στον χρόνο.

Η παρόρμηση που διακρίνει την συγκεκριμένη έκλειψη, όμως, δεν πρέπει να μας παρασύρει σε αποφάσεις χωρίς περίσκεψη, διότι θα παγιωθεί ένα νέο καθεστώς από το οποίο δύσκολα θα ξεφύγουμε.

Σταθεροί οι άξονες του χάρτη, υπογραμμίζουν την ανάγκη επιμονής και προσήλωσης, διερεύνησης και εμβάθυνσης στον στόχο μας.

Με τέσσερις πλανήτες στον Κριό (Αφροδίτη, Σελήνη, Ήλιος, Ερμής) τον Χείρωνα και στον Β. Δεσμό, η έκρηξη της Άνοιξης είναι ήδη γεγονός!

Όμως δεν πρέπει να βιαστούμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της εποχής, σβήνοντας χωρίς περίσκεψη ό,τι μας έχει κουράσει, μειώσει την έμπνευση ή την χαρά, διότι ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη φορά ως την 25η Απριλίου και κατά συνέπεια, θα είναι δύσκολο να έχουμε ευθυκρισία σε τόσο ενθουσιασμό ή σε ό,τι κινεί το ενδιαφέρον μας. Προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να έχουμε τον χρόνο να επεξεργαστούμε τις ιδέες και τους στόχους της εποχής αυτής, θα ήταν καλό να περιμένουμε ως την 25η του μηνός.

Ενδεχομένως σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι δύσκολο. «Πειρασμοί» θα ζητούν να ανταποκριθούμε άμεσα. Ευκαιρίες θα παρουσιάζονται ως μοναδικές. Πόσο όμως ισχύουν όλα αυτά;

Η απάντηση έγκειται στο αστρονομικό φαινόμενο. Η Έκλειψη του Ηλίου όσο κι αν είναι φλογερή, αυτή τη φορά η ουράνια εικόνα είναι κάτι που σκιάζει το φως. Σκιάζει την ζωτικότητα, τη θέληση, την αποφασιστικότητα, την λάμψη. Καλό θα είναι να έχουμε υπομονή και να περιμένουμε να ατονήσει το φαινόμενο και να διακρίνουμε στη συνέχεια τα δεδομένα που μας αγγίζουν. Οι βιαστικές κινήσεις δεν οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα.

Ο Πλούτωνας που είναι στον Υδροχόο στηρίζει την Αφροδίτη στον Κριό, και «υπόσχεται» συντήρηση του πάθους και της φλόγας.

Ενώ ο κυβερνήτης της έκλειψης και του ωροσκόπου του χάρτη, Άρης, στο ζώδιο των Ιχθύων συμπορεύεται με τον Κρόνο. Τα εμπόδια ή οι καθυστερήσεις, θα είναι προς όφελός μας. Ας περιμένουμε λοιπόν, να φύγουν τα νέφη και οι σκιές. Ας καθαρίσει το τοπίο της ζωής μας!

Η Τέχνη και η γνώση, θα μπορούσαν να είναι ένα θεραπευτικό χάδι σε ό,τι χρειάζεται ανακούφιση. Ο Χείρωνας βρίσκεται σε εκπληκτική ιδιομοιρία (ως και το λεπτό της μοίρας) με τον Ήλιο και τη Σελήνη. Ένα μοναδικό φαινόμενο αυτοθεραπείας, θεραπείας, δύναμης και αυτοπραγμάτωσης.

Ο εσωτερικός μας οδηγός/δάσκαλος, ή ένας άνθρωπος που μας εμπνέει και μας καθοδηγεί σοφά, θα μας βοηθήσει να βγούμε από το τούνελ με τις σκιές. Χρειάζεται βέβαια μία στρατηγική με σύνεση και σοφές επιλογές. Όλα αυτά τα προσφέρει ο δάσκαλος Χείρωνας!

Στην καρδιά της Άνοιξης, η παροδική σκίαση του Ηλιακού φωτός, ας μας κάνει να στραφούμε προς τον εσωτερικό εαυτό και ας ανακαλύψουμε τις προσωπικές μας πτυχές, ταλέντα, δυνατότητες που θα μας φέρουν ξανά την Άνοιξη στη ζωή μας, απομακρύνοντας ό,τι την σκοτείνιασε ως τώρα!

Στον χάρτη της χώρας, η έκλειψη υπογραμμίζει παρασκηνιακές κινήσεις και συμφωνίες «κάτω από το τραπέζι», κάτι που δυστυχώς υποβόσκει εδώ και δεκαετίες τουλάχιστον στον τόπο μας. Ευελπιστώντας να αποκαλυφθεί το σκιερό παρασκήνιο, θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί σε ό,τι προβάλλεται ως είδηση ή πληροφορία.

Οι εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου, θα έχουν την τάση να χειραγωγήσουν το συναίσθημά μας και φυσικά την αίσθηση της ασφάλειας ή των οικονομικών. Γενικά πολλές διαβουλεύσεις που εμποδίζουν ή καθυστερούν πρόοδο και εξελίξεις, γίνονται ακόμη και μέσα στο Κοινοβούλιο με ξένους υποκινητές (δήθεν συμμάχους).

Οι συνδυασμοί υπόσχονται ανατροπή σκηνικού και αλλαγές, αλλά αυτές θα προκύψουν αργότερα, τουλάχιστον σε 2-3 χρόνια, κάτι που στο εγγύς μέλλον δεν είναι προσδιορισμένο, από την παρούσα έκλειψη.

Κριός

Αλλάζετε ως φύση, θέση και προσωπική έκφραση. Η ίδια η προσωπική εκδήλωση μετατρέπεται σε γενναιόδωρη, ανοιχτή αλλά και καινοτόμα. Θα αποφασίσετε να φανείτε πιο απαιτητικοί, ορθώνοντας ανάστημα λόγω εμπειρίας ή γνώσης. Η πορεία θα σας δικαιώσει, αν όντως έχετε τις βάσεις για να διεκδικήσετε. Αν όχι, προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί και μην υπερβάλλετε. Θα διαπιστώσετε πως έχετε πλέον πολλές νέες ιδέες και θα είναι αδύνατον να ακολουθήσετε τα τετριμμένα ή να μείνετε στο χθες.

Η επιθυμία σας για υλοποίηση στόχων θα είναι έντονη και θα προσπαθήσετε να πετύχετε, γι’ αυτό εργαστείτε σκληρά, έντιμα και με την δική σας δεξιότητα ή γνώση. Σύντομα, κάνετε μία νέα αρχή στη ζωή σας, συμπληρώνοντας κενά και διορθώνοντας αδυναμίες. Από αυτό, προκύπτει ένας νέος άνθρωπος, αναγεννημένος, δυνατός, τολμηρός.

Καλή τύχη και σύνεση στις επιλογές σας!

Ταύρος

Αρχικά αναστάτωση αντιμετωπίζετε, αλλά ήδη σύντομα θα έρθουν όλα στη δική σας διαχείριση. Θα υποδεχτείτε τη χαρά, την σταθερότητα και την ικανοποίηση, αφού έχετε ξεκαθαρίσει συνειδητά ανομολόγητα μυστικά στον βαθύτερο εαυτό, αδυναμίες, ανασφάλειες ή πάθη. Ανέφικτα όνειρα, οράματα μυστικά, θα σας απασχολήσουν έντονα. Αν μάλιστα είστε αρκετά πίσω στις βαθιές σας επιθυμίες, μπορεί να βρεθείτε σε άβολη θέση. Σημασία έχει να κατανοήσετε πως πρέπει να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής. Να διευρύνετε τους ορίζοντες και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που ούτως ή άλλως σας βοηθά άμεσα η συγκεκριμένη έκλειψη.

Κρυφά όνειρα και ερωτικά αισθήματα δεν θα παραμένουν στο παρασκήνιο πλέον. Θέλετε ανυπερθέτως να περάσετε σε ένα στάδιο πολύ πιο προχωρημένο, να κάνετε μία ριζική και βαθιά ανατροπή, να τολμήσετε να εξερευνήσετε νέα επίπεδα γνώσης, να απαλλαγείτε από το χθες, το απτό, το αισθητό και θα το απολαύσετε, καθώς τα αποτελέσματα θα είναι απτά και κατανοητά.

Αποφασίστε, μην διστάζετε.

Δίδυμοι

Η εποχή φέρνει νέες προοπτικές και σίγουρα ανανέωση στα όνειρά σας. Δεν είστε από τα άτομα που φοβούνται την εναλλαγή, άρα λιγότερα αρνητικά θα αισθανθείτε την ανοιξιάτικη πρόκληση. Απλά, μην βιαστείτε, μην δράσετε χωρίς σύνεση και μην υποσχεθείτε επιπόλαια με δεσμεύσεις. Φίλοι, στόχοι, κοινωνικές επαφές, ενίοτε κουράζουν. Ασχοληθείτε με τις προτεραιότητές σας. Τότε θα κατανοήσετε ποιος πραγματικά σας εκτιμά και σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας και να αναδείξετε τα ταλέντα σας.

Σε κάθε σας κίνηση θα πρέπει να είστε δίκαιοι και έντιμοι διότι σε διαφορετική περίπτωση, θα προκαλέσετε προβλήματα στη ζωή σας. Σας ενδιαφέρει να κάνετε ένα νέο σχέδιο, αλλά μπορεί να διαλύσετε κάθε στόχο και κάθε όραμα που έχει ως τώρα παραμένει ασαφές και ουτοπικό. Μια αισθηματική ιστορία που για σας είναι μια δυσάρεστη περιπέτεια -αλλά για πολλούς λόγους τη διατηρούσατε- θα τελειώσει οριστικά.

Στις κοινωνικές σας σχέσεις, θα γίνουν επιλογές πλέον.

Καρκίνος

Έχοντας την κοινωνική ζωή σε ένταση, απαιτούνται άμεσες λύσεις. Είτε θα σας δοθεί την ευκαιρία να κρίνετε καλύτερα τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, είτε θα σημάνει το τέλος, είτε έρχεται η αλλαγή στην μορφή μίας σχέσης. Είναι αρκετά δύσκολο να μείνετε αδρανείς, αφού ούτως η άλλως η Σελήνη κυβερνά το ζώδιό σας. Σημαντικές εκπλήξεις, πρέπει να περιμένετε κατά την περίοδο που ακολουθεί, στις κοινωνικές σας σχέσεις και ίσως αλλάξουν οι συνθήκες στην καριέρα σας.

Μια κρίση θα συμβεί στη ζωή σας που θα σας αναγκάσει να κάνετε ξεκαθαρίσματα και μια ριζική αλλαγή στις σχέσεις σας, είτε τις προσωπικές, είτε στους συνεταιρισμούς και τους ανταγωνιστές που φανερά σας αντιμάχονται. Προσοχή στις ισορροπίες λοιπόν. Μην ανησυχείτε όμως. Υπομονή, μην προσπαθήσετε να εναντιωθείτε έστω κι αν θα προσπαθήσουν να σας φέρουν απρόβλεπτα προβλήματα. Με την γοητεία που θα σας διακρίνει, νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και θα ενδιαφερθούν για πιο προσωπικές σχέσεις.

Περνάτε σε νέα εποχή, όπου θα καλύψετε τις ευαισθησίες σας!

Λέων

Θετική αρχικά η εικόνα και με προθυμία θα αποφασίσετε να απομακρύνετε ιδεολογίες, συνήθειες που δεν σας εκφράζουν πλέον. Αισιοδοξείτε, όλα αλλάζουν και έχετε μία θετική επίδραση αυτή την περίοδο, καθώς το αδιευκρίνιστο αποσαφηνίζεται και γνωρίζετε τι σας αγγίζει πραγματικά.

Διευρύνετε τους ορίζοντες της αναζήτησης, είστε πιο εκδηλωτικοί, εκφραστικοί και αισιόδοξοι. Θα υπάρξει ένταση, αν υπάρξουν άνθρωποι που θα θελήσουν να σας επιβληθούν, ίσως με κάποιους από αυτούς, πρέπει να κλείσετε κύκλους συνεργασίας.

Πολλές ιδέες σας κινούν το ενδιαφέρον και να κάνετε ένα νέο και δυναμικό παρών σε χώρους με γνώση ή φιλοσοφική διάσταση. Ωστόσο, σύντομα σας κερδίζουν πιο πρακτικές επιλογές και η ανάγκη επικράτησης.

Η αλαζονεία προς πάσα κατεύθυνση θα προκαλέσει προβλήματα.

Παρθένος

Άγχος αρχικά σας κινητοποιεί και οι ευθύνες που έχετε ήδη αναλάβει, σας περιορίζουν. Η διαχείριση του άγχους είναι βασικό σας μέλημα. Γίνετε επιλεκτικοί και προχωρήστε. Θα έρθουν καλύτερες μέρες άμεσα. Άνθρωποι που θα είναι κοντά σας, πρέπει να έχουν παράλληλη φιλοσοφία και συνήθειες με σας. Πρέπει να καλλιεργηθεί η εκάστοτε σχέση και να διευκρινιστούν τα πιθανά αδύναμα σημεία της, για να βελτιωθούν. Σίγουρα επιτάσσονται αλλαγές, αλλά για σας θα είναι εύκολα αντιληπτές και εποικοδομητικές. Μπορεί να αποφασίσετε ένα νέο χόμπι ή να σταματήσετε μία ασχολία που δεν σας ευχαριστεί πλέον.

Η έκλειψη σας φέρνει πιο κοντά με τις βαθύτερες ανάγκες σας. Ανατρέπει την ασφάλειά σας και με ένα παρορμητικό τρόπο αποδεσμεύεστε από τις φοβίες που μπορεί να υπάρχουν ως τώρα. Φυσικά, επειδή δεν σας αρέσουν οι ξαφνικές αλλαγές, ίσως αποδιοργανωθείτε προσωρινά. Θα είναι η ευκαιρία όμως να αντιληφθείτε πως όλα αλλάζουν στη ζωή.

Προσοχή θα χρειαστεί στις ευαισθησίες υγείας που μπορεί να οξυνθούν από το άγχος και στις επενδύσεις. θα αναγκαστείτε από τα γεγονότα να αναθεωρήσετε τις απόψεις που είχατε μέχρι τώρα για αυτά που σας ανήκουν, τα δικά σας πράγματα, είτε αυτά αφορούν υλικά είτε πρόσωπα. Θα νιώσετε έντονη ανασφάλεια και φόβο μην χάσετε κάτι δικό σας.

Μην κάνετε παρορμητικά επενδύσεις, ούτε υλικά, ούτε σε μία σχέση. Σύντομα θα υπάρξει ευθυκρισία για όλα.

Ζυγός

Η πρόκληση να ολοκληρώσετε σχέσεις που δεν προσφέρουν πλέον στη ζωή σας είναι ουσιαστική. Θα πιέζεστε για δράση και δραστηριοποίηση. Το κλίμα δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και οι απαιτήσεις που έχετε ή οι προσπάθειες που καταβάλλουν για να ωφεληθούν από την συνεργασία σας, μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

Η έκλειψη φέρνει ενθουσιασμό, βιασύνη, εκπλήξεις και αλλαγές. Αν είστε παντρεμένοι, μία ανανέωση στον γάμο σας θα είναι το καλύτερο. Αν υπάρχουν διαφορές στη σχέση σας, θα πρέπει να προσέχετε μήπως δεν υπάρχει η υπομονή να τις ξεπεράσετε. Ενδεχομένως, αισθάνεστε πως δεν σας αγάπησαν όσο θα θέλατε οι οικείοι σας και θα γίνετε κάπως σκληροί με τους γονείς σας ή κάποια άτομα της οικογένειας. Σύντομα θα έχετε σαφή εικόνα των θετικών και αρνητικών, σημαντικών σχέσεων.

Ελέγχετε λίγο περισσότερο τα δεδομένα σας και προσπαθήστε να μην πάρετε άμεσα αποφάσεις, παρά μόνο όταν είστε σίγουροι για το τι ζητάτε.

Σκορπιός

Θέλετε να αλλάξουν πολλά, άμεσα και βιαστικά. Γι’ αυτό είστε απαιτητικοί και ανυπόμονοι στην καθημερινότητά σας. Ωστόσο, η περίοδος αυτή θα σας βοηθήσει. Μπορεί να πρέπει να κάνετε μία συζήτηση εξ αρχής και εφ’ όλης της ύλης για τα σημαντικά σας ζητήματα. Σύντομα θα είστε σαφείς, συγκεκριμένοι και σοβαροί. Κάποιοι συνεργάτες ή μία σημαντική σχέση, θα αξιολογηθούν σύντομα. Ίσως μάλιστα υποχρεωθείτε να αλλάξετε κάποιες συνήθειες. Ας μην είστε απόλυτοι και κάθετοι, κάτι που φοβίζει ή κουράζει γενικά.

Με την εργασία να απαιτεί αλλαγές, ολοκλήρωση και κλείσιμο κύκλων, πολλά νέα θέματα προκύπτουν και νέες εικόνες, ιδέες, σχέσεις, ή προϋποθέσεις απομακρύνουν σταδιακά τα προβλήματα. Θα αντιληφθείτε ή θα επιβεβαιώσετε σύντομα, τι σας αξίζει και τι αποδίδει.

Αποφύγετε τον ανταγωνισμό και την εριστική συμπεριφορά με ανθρώπους που συνδιαλέγεστε συχνά.

Τοξότης

Με τους ανθρώπους που αγαπήσατε ή θέσατε ως προτεραιότητα στη ζωή σας, κάνετε έναν απολογισμό και περνάτε την προσωπική σας κρίση. Θα προσπαθήσετε να δώσετε νέα πνοή στην υπάρχουσα σχέση σας, αν είστε δεσμευμένοι, καθώς θα θελήσετε να έχετε με το ταίρι σας νέες εμπειρίες. Κάθε νέα γνωριμία δύσκολα θα έχει διάρκεια. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, προκειμένου να μην φέρετε ρήξη στην σταθερή σας σχέση. Κρίνετε και τα αισθήματά σας, όπως και την αφοσίωσή σας.

Ταυτόχρονα αναδεικνύεται μία δεξιότητα και πόσο μπορείτε να την αξιοποιήσετε πρακτικά. Θα πρέπει να αναθεωρήσετε κάποιες αξίες, αλλά δεν αποκλείεται να προκύψει μία σημαντική δαπάνη. Ας είστε προνοητικοί. Πρέπει να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση. Πρακτικές απολαβές θα έρθουν σύντομα αν εστιάσετε σε ό,τι αποδίδει σύντομα.

Θα αισθανθείτε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις θέτοντας όρια.

Αιγόκερως

Πρόκληση να απομακρύνετε τα σαθρά ή εκκρεμή σημεία της βάσης της ζωής σας άμεσα. Είτε αυτό αφορά την οικογένειά σας, είτε αφορά τα περιουσιακά σας, είτε το έργο σας. Επομένως, πρέπει να έχετε την δύναμη να βρείτε τι σας ενοχλεί ή δεν μπορεί πλέον να αποδώσει. Ίσως διαφοροποιηθείτε από το στυλ που είχατε, ίσως πάλι παγιώσετε το στυλ σας. Ίσως δύσκολο να αποφύγετε την σύγκρουση στις οικογενειακές σας σχέσεις. Η ανάγκη να γίνει μία αλλαγή, μπορεί να εκφραστεί, είτε με μία μετακόμιση, είτε με αλλαγές στο εσωτερικό του σπιτιού. Περιμένετε όμως σύντομα καλύτερες συνθήκες. Επομένως, δεν ωφελεί η ένταση και η τάση κυριαρχίας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να απολαύσετε δημιουργικές στιγμές, να αναπτύξετε ταλέντα και έμπνευση. Θα σας προσεγγίσουν άνθρωποι με συναισθήματα και οπτική, παρόμοια με τη δική σας.

Σύντομα θα αναγνωριστεί η ικανότητα σας και θα ανταμειφθείτε.

Υδροχόος

Η έκλειψη διεγείρει σκέψεις και ιδέες για τους στόχους που έχουν επιτευχθεί ή δεν προοδεύουν πλέον. Αν έχετε αναλάβει ένα έργο μελέτης και έρευνας ή μία καλλιτεχνική δραστηριότητα, αν σας ενδιαφέρει ένα νέο πεδίο μάθησης, αξιολογήστε τις απολαβές ή την ροή. Διακρίνεται νέα πνοή στις ιδέες, στις σκέψεις και στα σχέδιά σας. Γι αυτό κάποιος κύκλος ολοκληρώνεται, με ή χωρίς το πλήρες επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θα επανεξετάσετε όλα όσα πράξατε ή αποκομίσατε μέχρι τώρα απ’ την ζωή σας. Μην ενδίδετε σε απαισιόδοξες σκέψεις και απόψεις, πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας και κάντε τον αγώνα σας. Νέες ιδέες και πολλές καινοτομίες γύρω από σχέδια και μελλοντικές προοπτικές έρχονται σύντομα. Αντί να χάνετε το κουράγιο σας προσπαθήστε να γίνετε πιο ενεργητικοί, βελτιώνοντας με περισσότερες γνώσεις γύρω από τους στόχους σας. Θα πετύχετε να εκπληρωθούν σταδιακά οι φιλοδοξίες σας.

Οι απόψεις που δεν σας εκφράζουν πλέον, απομακρύνουν σχέσεις.

Ιχθείς

Οι αξίες και οι δαπάνες, σας προβληματίζουν. Ίσως έχετε επενδύσει λανθασμένα. Αυτό που θεωρούσατε ασφαλές για σας, δεν ισχύει πια. Πρέπει να αποφύγετε ξαφνικές κινήσεις και να δώσετε την ευκαιρία στα πρόσωπα που είναι σημαντικά για σας, να καταλάβουν τα αισθήματά σας. Μην κάνετε περιττά έξοδα, παρά την αισιοδοξία που μπορεί να αισθάνεστε αυτές τις μέρες. Αλλάζετε προτιμήσεις και ίσως νέες αξίες προβάλλουν στη ζωή σας. Σύντομα θα είστε λιγότερο ανασφαλείς, βρίσκοντας τρόπο να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, ενώ τα σχέδια για το μέλλον πρέπει να εξεταστούν εξαρχής.

Δεν είναι εύκολο να διατηρήσετε όλα όσα είχατε προγραμματίσει. Θα κάνετε μία σωστή επιλογή και θα προωθήσετε τα πιο χρήσιμα για σας. Πιθανόν στην ανάγκη σας να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας θα αδικήσετε κάποια οικεία σας πρόσωπα. Για να διατηρήσετε τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας θα πρέπει να είστε αφοσιωμένοι έντιμοι απέναντι τους και πιστοί, τηρώντας πάντα το λόγο σας. Θα φύγουν από την ζωή σας οριστικά πρόσωπα, που δεν συνάγουν με το μονοπάτι σας.

Σύντομα θα έχετε σαφέστερο σχέδιο απολαβών. Απομακρύνετε μόνο ό,τι δεν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;