Survivor 2024: Συγκέντρωσε (ξανά) όλες τις ψήφους των συμπαικτών της και αναδείχθηκε υποψήφια για αποχώρηση
Survivor 2024: Η ομάδα που έχασε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας - Ποια παίκτρια αναδείχθηκε υποψήφια για αποχώρηση

 

Την τελευταία εβδομάδα πριν την ένωση διανύουν οι Μπλε και οι Κόκκινοι παίκτες του Survivor 2024. Η ένωση των δύο ομάδων έχει ήδη ανακοινωθεί από τον παρουσιαστή του ριάλιτι Γιώργο Λιανό.

Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, είδαμε ένα από τα τελευταία συμβούλια του νησιού με τις παρούσες συνθέσεις των ομάδων. Σε αυτό, οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ βρέθηκαν με σκοπό την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Σε αυτήν είχαν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγοι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, οι οποίοι και ηττήθηκαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας το οποίο και προηγήθηκε του συμβουλίου.

Στην έναρξη του συμβουλίου παρακολουθήσαμε τις γνώριμες μεγάλης διάρκειας συζητήσεις και τους σχολιασμούς ανάμεσα στους παίκτες. Αυτή τη φορά, δεν υπήρξαν ιδιαίτερες εντάσεις με τον Γιώργο Λιανό να δείχνει στην Κόκκινη ομάδα του Survivor 2024 τον δρόμο προς την κάλπη. Οι παίκτες έγραψαν το όνομα εκείνο που, στη δεδομένη χρονική στιγμή του παιχνιδιού, θεωρούν πως αποτελεί τον πιο αδύναμο κρίκο της ομάδας τους.

 

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ξετύλιξε ένα – ένα τα χαρτάκια και διάβασε τις ψήφους των παικτών. Το όνομα που ανέφερε τις περισσότερες φορές – εκτός από μία φορά – δεν ήταν άλλο από αυτό της Άιρας Adomaityte.

Η νεαρή παίκτρια του Survivor 2024 απέσπασε -για ακόμα μία φορά- όλες τις ψήφους των συμπαικτών της με τον Γιώργο Λιανό να σχολιάζει:

«8 ψήφοι για την Άιρα Adomaityte, μία για τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους. Άιρα, πριν στεγνώσει ακόμα το μελάνι, που λένε, πριν ολοκληρώσεις την τελευταία σου μονομαχία, ίσως βρεθείς ξανά σε μονομαχία γιατί ακόμη δεν έχει κλείσει η υποψηφιότητα σου. Πάντως ομόφωνα η κόκκινη ομάδα σε στέλνει προς το παρόν σε μονομαχία»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;