Just the 2 of Us: Κοινό και κριτική επιτροπή συμφώνησαν και τους έδειξαν την πόρτα της εξόδου
Ποιο ζευγάρια αποχώρησε από το «Just the 2 of Us»;

 

Ένα ακόμη Σαββατόβραδο το «Just the 2 of Us» μας κράτησε παρέα μέσα από τη συχνότητα Alpha, χαρίζοντας ανατρεπτικά ντουέτα, συγκίνηση, γέλιο και πλούσια δώρα. Η Γωγώ Τσαμπά και ο Μανώλης Κονταρός ανέλαβαν το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς, ξεσηκώνοντας το κοινό με τις επιτυχίες τους.

Μετά την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου ως coach από το μουσικό σόου, αυτός που έλαβε τη θέση της ήταν ο Στέλιος Δρουμαλιάς. Ο ίδιος επέστρεψε στο show έπειτα από τρεις εβδομάδες απουσίας με νέα παρτενέρ, που δεν ήταν άλλη από την Αποστολία Ζώη. Οι δυο τους έκαναν ποδαρικό με το τραγούδι «Όλα Καλά» του Σάκη Ρουβά και καταχειροκροτήθηκαν από κοινό και κριτική επιτροπή.

Παράλληλα, μια έντονη συναισθηματικά στιγμή είχε η Βίκυ Σταυροπούλου με αφορμή την ιδιαίτερη σκηνική εμφάνιση της Σοφίας Κουρτίδου και του συντρόφου της, Γιάννη Σεβδικαλή, που συγκίνησε δεόντως την γνωστή ηθοποιό και κριτή του «Just the 2 of Us». Η ίδια είπε στον αέρα του μουσικού σόου:

«Γιάννη, στο είπα και από την πρώτη φορά που ήρθατε εδώ, είναι πολύ σημαντικό σε έναν κόσμο που κυριαρχεί ο φθόνος, η κακία και η ψευτιά να βλέπεις ανθρώπους που είναι φωτεινά παραδείγματα να ξεπερνάνε τις αληθινές δυσκολίες της ζωής με αυτή τη δύναμη, την πίστη και με άξονα το καλό και την αγάπη. Γιατί πάντα το καλό κερδίζει το κακό και η αγάπη ομορφαίνει τα πάντα»

Μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων των ζευγαριών στη σκηνή του «Just the 2 of Us», για ένα από αυτά το χθεσινοβραδινό live θα ήταν και το τελευταίο. Γιάννης Καπετάνιος-Μαρία Καρλάκη και Χρήστος Κούτρας-Στέλλα Κονιτοπούλου βρέθηκαν δίπλα στον Νίκο Κοκλώνη κατά την ανακοίνωση της αποχώρησης.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του show, ο Χρήστος Κούτρας και η Στέλλα Κονιτοπούλου άφησαν πίσω τους το μουσικό σόου του ALPHA, σύμφωνα με τα συνδυαστικά αποτελέσματα κοινού και κριτικής επιτροπής.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;