Έμμα Ρόμπερτς: Το παρασκήνιο πίσω από το παθιασμένο φιλί με την Κιμ Καρντάσιαν
«Με κοίταξε και άρχισε να γελάει»

Η Έμμα Ρόμπερτς και η Κιμ Καρντάσιαν αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί στη 12η σεζόν του American Horror Story, με την πρωταγωνίστρια να αποκαλύπτει όσα έγιναν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων με την 43χρονη επιχειρηματία.

Η 33χρονη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The Tonight Show» και μίλησε στον Τζίμι Φάλον για τη σκηνή που έγινε viral, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun. Η Έμμα Ρόμπερτς υποδύεται την Άννα στη σειρά, ενώ η Κιμ Καρντάσιαν υποδύεται την καλύτερη φίλη της, Siobhan.

Στο τρέιλερ, οι θαυμαστές είδαν έκπληκτοι τις δύο φίλες να φιλιούνται, σε μια σκηνή που δεν έχει προβληθεί ακόμα στη σειρά. Μιλώντας στον Τζίμι Φάλον, η Έμμα Ρόμπερτς περιέγραψε αρχικά την αντίδραση που είχε η αδερφή της όταν είδε το trailer: «Φίλησες την Κιμ Καρντάσιαν και δεν μου το είπες;», με τον παρουσιαστή να σχολιάζει: «Δεν μπορείς απλά να φιλήσεις την Κιμ Καρντασιαν και να μην το πεις σε όλους».

«Το ξέρω, αλλά το κάνουμε, το ξεχνάς και μετά βλέποντάς το, φαινόταν τόσο έντονο. Αλλά εν τω μεταξύ, γελούσαμε γιατί φιληθήκαμε και είπαν cut και η Κιμ με κοίταξε και άρχισε να γελάει» ανέφερε η Έμμα Ρόμπερτς.

Η ανιψιά της Τζούλια Ρόμπερτς θυμήθηκε στη συνέχεια: «Είχε σε όλο το πρόσωπό μου το lip gloss της. Και έτσι έπρεπε να κάνουμε καθάρισμα ανάμεσα σε κάθε λήψη, επειδή έχει τα πιο τέλεια γυαλιστερά χείλη, προφανώς, και ήταν παντού».

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;