Γιώργος Αμούτζας: Κάηκε το αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια του live του J2US - Τα πρώτα πλάνα από το σημείο
Γιώργος Αμούτζας: Στις φλόγες τυλίχθηκε το αμάξι του ηθοποιού κατά τη διάρκεια του live του «Just the 2 of Us»

 

Πικρό έμελλε να βιώσει ο Γιώργος Αμούτζας, το βράδυ τους Σαββάτου (6/4). Κατά τη διάρκεια του νέου live του «Just the 2 of Us», που παρακολουθήσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο νεαρός ηθοποιός αποθεώθηκε μαζί με την παρτενέρ του, Τάνια Μπρεάζου, αποθεώθηκαν για την νέα τους σκηνική προσπάθεια. Όμως, έξω από το στούντιο, το αμάξι του ηθοποιού τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στο χώρο στάθμευσης στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Γαλάτσι ξέσπασε φωτιά υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και το όχημα του ηθοποιού τυλίχθηκε στις φλόγες. Κατά τη διάρκεια του live του μουσικού σόου του ALPHA, ο Γιώργος Αμούτζας ενημερώθηκε για το ατυχές συμβάν.

Να σημειωθεί πως από το συμβάν, ευτυχώς, δεν κινδύνευσε κανείς.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ δεν σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές στον ευρύτερο χώρο στάθμευσης στα Ολυμπιακά Ακίνητα του Γαλατσίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το Πρώτο Θέμα, ο παραγωγός και παρουσιαστής του «Just the 2 of Us», Νίκος Κοκλώνης, ενημερώθηκε για το περιστατικό και φαίνεται πως θα αναλάβει την κάλυψη των εξόδων από τις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο του γνωστού ηθοποιού.

Το πρωί της Κυριακής, η εκπομπή «I Love ΣουΚου» μετέφερε τις πρώτες εικόνες από το φλεγόμενο όχημα, ενώ στο βίντεο διακρίνεται ο Γιώργος Αμούτζας να μιλά πανικόβλητος στο κινητό, αδυνατώντας να πιστέψει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;