Μαρέβα Μητσοτάκη: Εξώδικο στην Έλενα Ακρίτα - Τι υποστηρίζει η σύζυγος του πρωθυπουργού
Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τη Μαρέβα Μητσοτάκη

H Μαρέβα Μητσοτάκη απάντησε με εξώδικη δήλωσή της στις αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτα στο Facebook, που δημοσιεύτηκαν στις 31 Μαρτίου και την 1η Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του πρωθυπουργού δεν άφησε κανένα σημείο των εν λόγω αναρτήσεων ασχολίαστο και απάντησε λεπτομερώς στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, κατά τις ίδιες πηγές, υπογράμμισε «τον προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα της επίθεσης που δέχεται από την Έλενα Ακρίτα», τα σχόλια της οποίας φέρεται να χαρακτήρισε «προσβλητικά και ανήθικα».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για τις αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτα, η Μαρέβα Μητσοτάκη τόνισε ότι τη θίγουν ως άνθρωπο, επαγγελματία αλλά κυρίως ως γυναίκα.

Έλενα Ακρίτα: Η πρώτη ανάρτηση για Μαρέβα Μητσοτάκη

«Προς το 41% που ψήφισε την πολιτική αγέλη που μας κυβερνά. Η Εφημερίδα Εστία αποκάλυψε sms της Μαρεβας Μητσοτάκη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Να τα βρούμε, άκου τους υπουργούς».

Το στέλνει – ποια; Η γυναίκα του πρωθυπουργού. Που ενώ δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο, ανακατεύεται στα υπόγεια αλισβερισια του άντρα της με τα μεγάλα συμφέροντα.

Πενηνταράκια να το κάνουμε.

  • Το ζεύγος Μητσοτάκη στέλνει Παπασταύρου και Μπρατάκο στο σπίτι του Μαρινάκη. 
  • Οι άνθρωποι υπακούν και πάνε. 
  • Η Μαρέβα Μ. έχει ήδη στείλει μήνυμα στον εφοπλιστή ρίχνοντας  γέφυρα συμφιλίωσης. 
  • Ο Μαρινάκης στη μάζωξη ενώπιον όλων διαβάζει δυνατά το μήνυμα για να τους εξευτελίσει ότι τον παρακαλάνε να τα ξαναβρούν. 
  • Ο Μητσοτάκης διώχνει κλωτσηδόν τους δυο υπουργούς που απλώς εκτέλεσαν την εντολή του. 
  • Όπως διώχνει κλωτσηδόν όλα τα εξιλαστήρια θύματα της κυβέρνησης του. Όλα εκτός από ένα. Αυτό που έχει το επώνυμο «Καραμανλής». 
  • Συνάντηση Μητσοτάκη Αλαφούζου. Πέφτουμε απ’ τα σύννεφα.

Σκοτάδι, διαπλοκή, μεγάλα συμφέροντα, λαδώματα, μίζες κάτω από το τραπέζι, μυστικές συμφωνίες, υπόγειες διαδρομές, μπαζώματα, εγκληματα, συγκαλύψεις.  Ακούς 41%;Ακούω να λες».

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;