Συγκινεί η Marseaux για την απώλεια της μητέρας της: «Με κατάπιε το συναίσθημα»
Η Marseaux μίλησε για την απώλεια της μητέρας της και την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της.

 

Η αγαπημένη Marseaux βρέθηκε στην εκπομπή της Έλενας Παπαβασιλείου στο Action 24,όπου παραχώρησε μία συγκινητική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της και πιο συγκεκριμένα στο πριν και στο μετά τον θάνατό της όσο εκείνη ήταν ακόμη έφηβη.

«Ήθελα να είμαι τελείως απούσα από το σπίτι για να μην βιώνω την κατάσταση και τον πόνο που βίωνε η μαμά μου. Ο δικός μου τρόπος άμυνας ήταν απλά να απουσιάζω και να ζω τη ζωή μου όπως θέλω», είπε αρχικά η Marseaux και πρόσθεσε:

«Με κατάπιε το συναίσθημα. Τότε δεν πήγαινα σε κάποιο ψυχολόγο αλλά νομίζω ότι κατά μία έννοια ίσως είχα περάσει από ένα στάδιο κατάθλιψης. Τώρα που το συζητάω με την ψυχολόγο μου, μου έχει πει ότι ναι, είχα περάσει από ένα στάδιο κατάθλιψης που είναι πολύ λογικό. Ήταν πολύ τραγικό γιατί όταν είσαι 17 χρονών και χάνεις τη μαμά σου είναι σα να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Ένιωθα τεράστια μοναξιά. Είχα διάφορα θέματα. Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι μου μετά, δεν έτρωγα. Με τον καιρό και με καλούς φίλους κατάφερα σιγά σιγά να βγω από αυτό».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;