Survivor 2024: Εντάσεις στο Συμβούλιο του νησιού - Η τριάδα των υποψήφιων για αποχώρηση
Survivor 2024: Συμπληρώθηκε η τριπλέτα των υποψήφιων για αποχώρηση - Εντάσεις και στον στίβο μάχης

 

Γεμάτο εντάσεις ήταν και το επεισόδιο του Survivor 2024 το βράδυ της Τρίτης (2/4). Οι εντάσεις εκδηλώθηκαν τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας όσο και κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου που ακολούθησε στη συνέχεια.

Αρχικά, λίγο πριν το σφύριγμα της έναρξης από τον Γιώργο Λιανό, ο Σταμάτης μίλησε για την έκβαση της τελευταίας ψηφοφορίας, η οποία των ανέδειξε υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτή του η τοποθέτηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την ομάδα του.

Στη συνέχεια, του Survivor 2024 είδαμε έναν δυνατό αγώνα με τις δύο ομάδες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στον στίβο μάχης. Ο αγώνας, τελικά κατέληξε σε flag race και έληξε υπέρ των Μπλε.

 

Ο Φάνης Μπολέτσης και ο Χριστόφορος Ταξίδης παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, όταν ο πρώτος εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για έναν χαρακτηρισμό που του απεύθυνε ο αντίπαλός του.

 

Οι δύο ομάδες του Survivor 2024 οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού με τους Κόκκινους να έπρεπε να μπουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας μετά την ήττα που υπέστησαν στον αγώνα ασυλίας. Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε έναν έντονο καβγά με τον James και τον Φάνη. Ο καβγάς ώθησε την παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να βγάλει το μικρόφωνο και να αποχωρήσει έξαλλη από το πλατό.

Της ζητήθηκε να συμμετάσχει στην ψηφοφορία έστω και με επιστολική ψήφο και εκείνη αρνήθηκε.

Η στιγμή αυτή αποτελεί την πρώτη φορά που παίκτης δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία του παιχνιδιού, αφού ακόμη και σε περιπτώσεις νοσηλείας, όλοι εκφέρουν άποψη στην κάλπη. Λίγο αργότερα και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία της χθεσινής ψηφοφορίας στο Survivor 2024, η Ασημίνα επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας της.

 

Τελικά, η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για την εβδομάδα αυτή αναδείχθηκε η Άιρα. Η υποψηφιότητα αυτή έθεσε εκτός την υποψηφιότητα του Σταμάτη και η νεαρή παίκτρια των Κόκκινων θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ιωάννα.

 

Στη συνέχεια, οι Μπλε αναγκάστηκαν να ψηφίσουν μία κοπέλα στη θέση του Σταμάτη. Η ομάδα αα=νέδειξε ως υποψήφια τη Χρύσα, συμπληρώνοντας την τριπλέτα των υποψηφίων στο Survivor 2024.

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;