MasterChef 2024: Το επίπεδο «εκτοξεύεται» - Ποιους γκρι θα δυσκολέψει ο Γιάννης
MasterChef 2024: Η vegan εβδομάδα συνεχίζεται με ένα απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας.

Η εβδομάδα του MasterChef 2024 ξεκίνησε τη Δευτέρα (1/4) με ένα vegan mystery box. Σήμερα Τρίτη (2/4) συνεχίζεται με ένα vegan τεστ δημιουργικότητας, το οποίο είναι μεν αρκετά απαιτητικό, αλλά φαίνεται ότι πολλοί παίκτες και παίκτριες θα ανεβάσουν το επίπεδο ακόμη ψηλότερα.

Ο Γιάννης θα κληθεί να δυσκολέψεις τρεις παίκτες/παίκτριες των γκρι δίνοντάς τους μόνο δύο λεπτά. Αν και στο τρέιλερ δεν διευκρινίζεται, υποθέτουμε πως θα έχουν μόνο δύο λεπτά στο pantry, ώστε να επιλέξουν τα υλικά με τα οποία θα μαγειρέψουν.

Στη συνέχεια όλοι παίρνουν «θέσεις μάχης» και ο ανταγωνισμό «κορυφώνεται» με το Νίκο να λέει on camera ότι πλέον παίζει μόνο επίθεση και τον Άνχελ να λέει ότι πρόκειται για μία δύσκολη μάχη. Έπειτα, βλέπουμε τους κριτές να κάνουν λόγο για όμορφα πιάτα, κάτι που ανταποκρίνεται στο ότι πλησιάζουμε στην τελική δεκάδα.

Στο τέλος του επεισοδίου όμως, μία από τις δύο μπριγάδες θα ηττηθεί και θα περάσει σε διαδικασία ψηφοφορίας απ’ όπου θα προκύψει ο δεύτερος υποψήφιος ή η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;