Μαρία Καρυστιανού: Ξανά στο Ευρωκοινοβούλιο - Θα ζητήσει ανεξάρτητη έρευνα
Η Μαρία Καρυστιανού θα βρεθεί ξανά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζητώντας από την Κομισιόν να διεξάγει ανεξάρτητη έρευνα για το δυστύχημα των Τεμπών.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες σημερινού ρεπορτάζ του MEGA, η κ. Μαρία Καρυστιανού θα βρεθεί για τρίτη φορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αυτή την φορά θα ζητήσει από τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα να εμπλακούν περισσότερο στην έρευνα για την τραγωδία των Τεμπών, με σκοπό να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να επιταχυνθεί η έρευνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ η Μαρία Καρυστιανού αναμένεται να ζητήσει από την Κομισιόν να διεξάγει τη δική της ανεξάρτητη έρευνα, ενώ αναμένεται επίσης να ζητήσει από την επικεφαλή της Επιτροπής Μεταφορών της Ευρωβουλής, που θα δώσει το παρών στη σημερινή εκδήλωση, να συζητήσει το θέμα της ασφάλειας των ελληνικών τρένων με τη μορφή του κατ’ επείγοντος.

Επιπλέον, θα ζητήσει να ελεγχθούν τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα, όπως ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής. Ακόμη, θα ζητήσει να ερευνηθεί το φερόμενο μπάζωμα του σημείου της τραγωδίας, αλλά και οι μονταρισμένες συνομιλίες των στελεχών του ΟΣΕ.

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή εικόνας: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;