Νίκος Ανδρουλάκης: Στον Άρειο Πάγο για τα Τέμπη
«Θα κάνω αίτημα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ερευνήσει την υπόθεση», είχε δηλώσει νωρίτερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τις συνομιλίες τη νύχτα του δυστυχήματος.

 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης συνοδευόμενος από τη βουλευτή Μιλένα Αποστολάκη  και τον εκπρόσωπο Τύπου Θανάση Γκλαβίνα προσήλθε στον Άρειο Πάγο  όπου συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα 1 Απριλίου με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ώστε να μιλήσουν για τις συνομιλίες τη νύχτα του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ο ίδιος, εξερχόμενος του κτιρίου δήλωσε στις κάμερες:

«Ενώ είχαν κάνε όλα αυτά, εκείνο το βράδυ είχαν χαλκεύσει τους διαλόγους για να δημιουργήσουν την αίσθηση του ανθρωπίνου λάθος. Διαφθορά, συγκάλυψη, ατιμωρησία το τρίπτυχο της κυβέρνησης. Πρέπει αυτός ο φαύλος κύκλος να σπάσει γιατί ο ελληνικός λαός αξίζει πολύ περισσότερα από αυτά που του προσφέρει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε για την συνάντηση πως «θα κάνω αίτημα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ερευνήσει την υπόθεση με βάση τα δημοσιεύματα του Βήματος και της Καθημερινής. Δεν μπορεί την ώρα που θρηνούσε όλη η Ελλάδα, κάποιοι να πάνε να πάρουν τις συνομιλίες, να τις χαλκεύσουν και να τις δώσουν στην δημοσιότητα. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόσωπο που πήρε και χάλκευσε τις συνομιλίες».

Ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε επίσης: «Διαφθορά, συγκάλυψη, ατιμωρησία. Αυτό είναι το μοτίβο της Ν.Δ. σε μια σειρά από σκάνδαλα. Γιατί είμαι σίγουρος ότι είναι μπλεγμένη η κυβέρνηση; Γιατί κάνει το ίδιο πράγμα της χειραγώγησης σε κάθε σκάνδαλο, όπως με μένα και τις υποκλοπές, όπως με τα mail της Ασημακοπούλου, που έκαναν το ΥΠΕΣ εκλογικό κέντρο της ΝΔ».

«Σκάει το θέμα αυτό που είναι πάρα πολύ σοβαρό για τις ποινικές ευθύνες που έχει ο κ. Καραμανλής. Γίνεται το θέμα της αποκάλυψης για τις συνομιλίες και μου κάνει επίθεση ο κ. Μητσοτάκης για συμφέροντα και ότι έκανα την πρόταση μομφής γιατί μου το είπαν συμφέροντα και την ίδια ημέρα οι συνεργάτες του είναι στο σπίτι του ίδιου επιχειρηματία;», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

Με πληροφορίες από «Κ» και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή εικόνας: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;