Γιάννα Τερζή: «Το πρόβλημα υγείας μου είναι σπάνιο - Το ανακάλυψα τυχαία»
Όσα αποκάλυψε η Γιάννα Τεζή για το δικό της πρόβλημα υγείας, αλλά και για την υγεία του πατέρα της.

 

Το πρωί της Τετάρτης (2/4) η Γιάννα Τερζή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Στο πλαίσιο της συνέντευξής της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υγεία του πατέρα της, Πασχάλη Τερζή, αλλά και προβλήματα υγείας με τα οποία ήρθε και η ίδια αντιμέτωπη πριν από μερικά χρόνια.

«Ο μπαμπάς μου είναι καλά. Εντάξει, έχουμε τα κλασικά προβλήματα των 75 πλέον: ξέρεις, η πίεση, αυτά. Είναι μικρός, να είναι καλά» είπε η Γιάννα Τερζή αρχικά μιλώντας για τον πατέρα της και πρόσθεσε:

«Έχω την εντύπωση ότι ο πατέρας μου θεωρεί πως το ενσύρματο μικρόφωνο έχει άλλη απόδοση μουσικά και στα αυτιά του και στο κοινό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της πριν από λίγα χρόνια.

«Έχουν περάσει τρία χρόνια από την επέμβαση στον νωτιαίο μυελό. Ήταν πολύ σοβαρό, έγινε μέσα στην πανδημία. Δεν είχα σκοπό να το μοιραστώ, ήταν βαρύ με όλα όσα γίνονταν αλλά ήταν δύσκολο και για μένα να βγω και να πω τι έχει γίνει.

Το πρόβλημα υγείας μου ήταν σπάνιο, σαν ιατρική περίπτωση. Το ανακάλυψα τυχαία σε μια μαγνητική, γιατί πονούσε η μέση μου. Εκεί φάνηκε η άκρη του προβλήματος. Είχα έναν όγκο, δεύτερου βαθμού. Δεν ήταν αναγκαστικά κάτι κακό, ήμουν τυχερή σε αυτό. Όχι αθώο και τελείως όμως» αποκάλυψε η Γιάννα Τερζή.

«Πανικοβλήθηκα πάρα πολύ, γιατί κατάλαβα ότι δεν βγαίνεις από μια τέτοια επέμβαση, ακριβώς όπως ήσουν πριν, ό,τι και να γίνει. Θα βγεις με κάτι διαφορετικό όσον αφορά στην ποιότητα της ζωής σου.

Έκανα ολόκληρη έρευνα μέχρι να βρω τον κατάλληλο γιατρό. Όταν έχεις μια σπάνια περίπτωση πρέπει να βρεις αυτόν τον έναν γιατρό που χειρουργεί. Ήμουν τρεις εβδομάδες στην κλινική και μετά φεύγεις από εκεί με αμαξίδιο. Είχα θέμα από τη μέση και κάτω», συμπλήρωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;