Σύζυγος Γιοκαρίνη: «Κάνουμε την τρίχα, τριχιά»
Ανακάλεσε η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη όσα δήλωσε για την ενδοοικογενειακή βία.

 

 

 

 

Ανακάλεσε η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη όσα δήλωσε για την ενδοοικογενειακή βία, λέγοντας πως «κάνουμε την τρίχα, τριχιά».

Η γυναίκα, σε δηλώσεις της το μεσημέρι της Τετάρτης, υποβάθμισε το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας για το οποίο είχε καλέσει την αστυνομία τα ξημερώματα, αναφέροντας πως «κάνουμε την τρίχα, τριχιά». Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας πως κατά τη διάρκεια καυγά ο σύζυγός της Γιάννης Γιοκαρίνης, την έπιασε από τον λαιμό και την απείλησε. Για τον λόγο αυτό, ο άντρας συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα.

Τώρα όμως, η γυναίκα «παίρνει πίσω» όσα κατήγγειλε, μιλάει για «μπλέξιμο» και για «τρίχα που έγινε τριχιά»: Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, πράγματι, καυγάδισαν με τον Γιάννη Γιοκαρίνη, με τις φωνές τους να υψώνονται. Για τον λόγο αυτό, λέει, κάλεσε την αστυνομία, προκειμένου να κάνει κάποιες συστάσεις στον σύζυγό της και το θέμα να λήξει εκεί: «Έγινε ακριβώς αυτό. Πήρα τηλέφωνο, επειδή είχαν αρχίσει τα ντεσιμπέλ να ξεφεύγουν και να βγαίνουν προς τα έξω, πήρα τηλέφωνο για να ηρεμήσουν πνεύματα. Να γίνει μια σύσταση. Από εκεί και πέρα, έχει γίνει η τρίχα, τριχιά, ότι με έπιασε από τον λαιμό, ότι με βάρεσε, ότι μου έκανε… Μου είπαν πως είναι αυτεπάγγελτο και γι’ αυτό τραβηχτήκαμε και τραβιόμαστε μέχρι τώρα» είπε στους δημοσιογράφους έξω από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;