Δανάη Μπάρκα για γνωστό παρουσιαστή: «Είναι σαν να παίρνουν ζωή προσβάλλοντας άλλους»
Δανάη Μπάρκα: «Δυστυχώς δεν υπάρχει πάντα όριο. Υπάρχουν και άνθρωποι που θεωρούν ότι πρέπει να ξυπνάμε και να προσβάλλουμε ανθρώπους»

 

 

 

 

 

Την άποψή της για τα αρνητικά σχόλια και τον τρόπο που τα Μέσα διαχειρίζονται την προσωπική ζωή ορισμένων ανθρώπων εξέφρασε η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια του MEGA, με αφορμή τη συνέντευξη της Κατερίνας Παπουτσάκη στην κάμερα της εκπομπής, τόνισε πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι στην ελληνική τηλεόραση που χρησιμοποιούν προσβλητικό λόγο για άλλα πρόσωπα.

«Δεν ξέρεις πώς να φερθείς, γιατί ακόμη κι αν έχεις αποφασίσει να κάνεις αυτή τη δουλειά, είναι πολύ αμήχανο. Είναι άλλο να εκτίθεσαι μέσω της δουλειάς σου και άλλο να σε περιμένει ένας δημοσιογράφος με αυτόν τον τρόπο – που πάντα είναι αγχωτικός – και να σε ρωτάει τι έχεις να πεις για το ένα και το άλλο», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Είδατε με πόσο σεβασμό έχει αντιμετωπιστεί το θέμα του διαζυγίου από τους δημοσιογράφους», παρατήρησε ο Άρης Καβατζίκης από την πλευρά του.

«Ήταν άλλη εποχή τότε, ήταν αδυσώπητα τα Μέσα. Τώρα είναι αδυσώπητα τα social media. Και τώρα μπορεί να μετανιώνουν κάποιοι για τις εκπομπές που κάνουν. Τώρα δεν υπάρχουν σκληροί άνθρωποι στην τηλεόραση;», απάντησε η Δανάη Μπάρκα και συμπλήρωσε:

«Ακόμα υπάρχουν, δυστυχώς, άνθρωποι σκληροί που μάλλον παίρνουν ζωή προσβάλλοντας άλλους ή εκθέτοντας άλλους. Βλέπεις να υπάρχει όριο; Σκέψου τον άνθρωπο – χωρίς να πεις όνομα – που αναφέραμε στο break».

«Δυστυχώς δεν υπάρχει πάντα όριο. Υπάρχουν και άνθρωποι που θεωρούν ότι πρέπει να ξυπνάμε και να προσβάλλουμε ανθρώπους, να υποβαθμίζουμε ανθρώπους με τον τρόπο τους. Είναι επιλογή του ίδιου του ανθρώπου. Φυσικά οι εποχές έχουν αλλάξει αλλά δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι – γιατί είναι θέμα χαρακτήρα – που θα ακολουθούν αυτή τη γραμμή», κατέληξε στο σχόλιό της η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;