Netflix: Οι δέκα ταινίες που βρίσκονται στην κορυφή της πλατφόρμας
Το top 10 των ταινιών του ελληνικού Netflix για σήμερα!

Το Netflix δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με το περιεχόμενο που επιλέγει να ανεβάσει. Σειρές και ταινίες για κάθε γούστο και προτίμηση κάνουν «παρέλαση» μπροστά μας καθημερινά με τον κάθε θεατή να μπορεί να επιλέξει ό,τι του κάνει γούστο.

Ωστόσο, καθημερινά κάποιες σειρές και ταινίες «κερδίζουν» τη μάχη της κατά κάποιο τρόπο τηλεθέασης -όσο μπορεί να θεωρηθεί τηλεθέαση η προβολή ταινιών και σειρών σε μία πλατφόρμα. Έτσι και σήμερα υπάρχει ένα top 10 ταινιών που έχει μεγάλη απήχηση στο ελληνικό κοινό.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε αυτό;

10. Glass

Υπόθεση: Ένας άντρας με διαταραχή προσωπικότητας και ένας φύλακας που έγινε τιμωρός γνωρίζουν έναν μυστηριώδη τύπο με πολλά μυστικά σε ένα ψυχιατρείο.

9. The Beautiful Game

Υπόθεση:  Καθώς μια αγγλική ομάδα ποδοσφαίρου πάει στη Ρώμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, ο ικανός νέος παίκτης της πρέπει να ξεχάσει το παρελθόν και να γίνει μέρος της ομάδας.

8. Watcher

Υπόθεση: Νιώθοντας μόνη στο Βουκουρέστι, όπου μετακόμισε εξαιτίας του άντρα της, μιας Αμερικανίδα πιστεύει ότι την παρακολουθούν, ενώ ο κόσμος μιλά για έναν κατά συρροή δολοφόνο.

7. Eight for Silver

Υπόθεση: Στα τέλη του 1800, ένα αουτσάιντερ που ψάχνει εξιλέωση προσπαθεί να σταματήσει μια σειρά από κτηνώδεις σφαγές σε ένα γαλλικό χωριό με ένα σκοτεινό μυστικό.

6. Maze Runner: The Scorch Trials

Υπόθεση: Στο νέο κεφάλαιο της επικής ιστορίας του «Λαβυρίνθου», ο Τόμας και οι σύντροφοί του αντιμετωπίζουν την μεγαλύτερη τους πρόκληση μέχρι τώρα: να ψάξουν για στοιχεία σχετικά με την μυστηριώδη και παντοδύναμη οργάνωση γνωστή ως Τμήμα Παγκόσμιας Καταστροφής (WCKD). Το ταξίδι τους τούς φέρνει στη Πύρινη Γη, ένα ερημικό τοπίο γεμάτο με αφάνταστα εμπόδια. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους με αντιστασιακούς πολεμιστές, τα μέλη της ομάδας τα βάζουν με τις κατά πολύ ανώτερες δυνάμεις του WCKD και αποκαλύπτουν τα σοκαριστικά της σχέδια για αυτούς.

5. No Pressure

Υπόθεση: Αφού την παρασύρουν να παρατήσει τα πάντα για να σώσει τη φάρμα της γιαγιάς της, η πρωτευουσιάνα σεφ Ολίβια ερωτεύεται έναν όμορφο αγρότη που κρύβει ένα μυστικό.

4. Maze Runner

Υπόθεση: Βασισμένο στο πρώτο βιβλίο της επιτυχημένης τριλογίας, η ταινία «Ο Λαβύρινθος» διαδραματίζεται σε έναν μελλοντικό κόσμο, όπου ο κεντρικό ήρωας, ο Τόμας ξυπνά με αμνησία σε μία άγνωστη κοινότητα με άλλους νεαρούς άνδρες, οι οποίοι είναι περικυκλωμένοι από έναν τεράστιο λαβύρινθο. Αφού συνειδητοποιούν ότι είναι όλοι τους παγιδευμένοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, όχι μόνο για να ξεφύγουν από το λαβύρινθο αλλά για να λύσουν το μυστήριο και να αποκαλύψουν ποιος και γιατί τους έφερε εκεί.

3. Heart of the Hunter

Υπόθεση:  Ένας πρώην εκτελεστής αναλαμβάνει ξανά δράση, όταν ο φίλος του ανακαλύπτει μια επικίνδυνη συνωμοσία στην καρδιά της κυβέρνησης της Νότιας Αφρικής.

2. Emily The Criminal

Υπόθεση: Με ένα μεγάλο φοιτητικό δάνειο και αποκλεισμένη από την αγορά εργασίας, μια γυναίκα μπλέκει με απάτες πιστωτικών καρτών και βυθίζεται σύντομα στον κόσμο του εγκλήματος.

1. The Wages of Fear

Υπόθεση: Όταν μια έκρηξη σε ένα πηγάδι πετρελαίου απειλεί εκατοντάδες ζωές, μια ομάδα αναλαμβάνει να διασχίσει μια φονική έρημο μεταφέροντας νιτρογλυκερίνη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;