Όσα θα δούμε στο Netflix τον Απρίλιο
Οι σειρές, οι ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που αναμένεται να δούμε τον Απρίλιο στο Netflix.

Πρωταπριλιά σήμερα και μπορεί όλοι και όλες να κάνουμε τις φάρσες μας σήμερα, αλλά Netflix δεν αστειεύεται. Για ακόμη έναν μήνα ετοιμάζεται να φέρει «δυνατό» περιεχόμενο με ενδιαφέρουσες σειρές, καθηλωτικές ταινίες και πρωτότυπα ντοκιμαντέρ.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι θα δούμε τον Απρίλιο στο Netflix;

Οι σειρές που θα δούμε στο Netflix τον Απρίλιο

Crooks

Υπόθεση:  Όταν ξεσπά πόλεμος σε συμμορίες της Ευρώπης για ένα κέρμα ανεκτίμητης αξίας, ένας απόμαχος διαρρήκτης χρηματοκιβωτίων σχεδιάζει με έναν κακοποιό μια τελευταία ληστεία.

Έρχεται στις 4 Απριλίου.

I Woke up A Vampire

Υπόθεση:  Στα 13α γενέθλιά της, η Κάρμι ανακαλύπτει ότι είναι τελικά μισή άνθρωπος μισή βαμπίρ – και ότι οι μυθικές δυνάμεις κάνουν την εφηβεία πολύ πιο περίπλοκη.

Έρχεται στις 4 Απριλίου.

Ripley

Υπόθεση:  Ένας απατεώνας παρασύρεται σ’ έναν κόσμο πλούτου και προνομίων όταν αναλαμβάνει μια αποστολή στην Ιταλία. Για ν’ αποκτήσει τη ζωή που θέλει, δημιουργεί έναν ιστό ψεμάτων.

Έρχεται στις 4 Απριλίου.

Parasyte: Γκρίζοι

Υπόθεση:  Όταν άγνωστα παράσιτα χρησιμοποιούν με τη βία τους ανθρώπους ως ξενιστές, η ανθρωπότητα καλείται να πολεμήσει τη διογκούμενη απειλή.

Έρχεται στις 5 Απριλίου.

As The Crow Flies (Σεζόν 2)

Υπόθεση:  Μια νεαρή φαν μιας γνωστής παρουσιάστριας καταφέρνει να μπει στην ομάδα της κι έρχεται αντιμέτωπη με τα δεινά της φιλοδοξίας, του φθόνου και της επιθυμίας να γίνει όνομα.

Έρχεται στις 11 Απριλίου.

Baby Reindeer

Υπόθεση:  Όταν ένας επίδοξος κωμικός κάνει μια πράξη καλοσύνης σε μια ευάλωτη γυναίκα, πυροδοτεί μια ασφυκτική εμμονή που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή και των δύο.

Έρχεται στις 11 Απριλίου.

Heartbreak High (Σεζόν 2)

Υπόθεση:  Μια εμπρηστική τοιχογραφία αποκαλύπτει τις μυστικές ξεπέτες στο Λύκειο Χάρτλεϊ. Η δημιουργός της, η Άμερι, πρέπει να αντιμετωπίσει τις δυσάρεστες συνέπειες στο περιθώριο.

Έρχεται στις 11 Απριλίου.

Ο χρυσός του Νότου

Υπόθεση:  Τον 19ο αιώνα, όταν τα νότια εδάφη της Ιταλίας είναι περιοχή ληστών, η Φιλομένα δραπετεύει από την πλούσια αλλά θλιβερή ζωή της για να ξεκινήσει ένα κυνήγι θησαυρού.

Έρχεται στις 23 Απριλίου.

Deliver Me

Υπόθεση:
Όταν οι έφηβοι Μπίλι και Ντόγκε στρατολογούνται από μια τοπική συμμορία, αντιμετωπίζουν έναν βίαιο κόσμο από τον οποίο είναι πολύ μικροί για να προστατευτούν.

Έρχεται στις 24 Απριλίου.

Dead Boys Detective

Υπόθεση:  Δύο νεαρά φαντάσματα συνεργάζονται με ένα μέντιουμ και λύνουν μυστήρια για το υπερκόσμιο πελατολόγιό τους – μέχρι που μια πανίσχυρη μάγισσα περιπλέκει τα σχέδιά τους.

Έρχεται στις 25 Απριλίου.

Οι ταινίες που θα δούμε στο Netflix τον Απρίλιο

Cocaine Bear

Υπόθεση:  Εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία της πτώσης ενός αεροπλάνου που μετέφερε ναρκωτικά το 1985, την χαμένη κοκαΐνη και την μαύρη αρκούδα που την έφαγε, αυτή η άγρια μαύρη κωμωδία βρίσκει μια ιδιόρρυθμη ομάδα αστυνομικών, εγκληματιών, τουριστών και εφήβων μαζεμένους σε ένα δάσος στην Τζόρτζια, όπου ένα θηρίο 500 κιλών κατάπιε μια τεράστια ποσότητα κοκαΐνης και βγήκε στο κυνήγι για περισσότερη κοκαΐνη …και αίμα.

Έρχεται την 1η Απριλίου.

NOPE

Υπόθεση:  Το «NOPE» διαδραματίζεται λίγο έξω από το Λος Άντζελες, στην κοιλάδα Santa Clarita Valley της Νότιας Καλιφόρνια, όπου τα αδέλφια OJ και Emerald έχουν κληρονομήσει ένα ράντσο αλόγων από τον πατέρα τους. Τα αδέλφια συνεχίζουν τη σκυτάλη της τέχνης του πατέρα τους ως εκπαιδευτές ζώων για γυρίσματα κινηματογραφικών ταινιών και τηλεόρασης. Δίπλα στο ράντσο βρίσκεται ένα πάρκο και ζωολογικός κήπος με διαχειριστή, ένα πρώην παιδί-θαύμα, που κουβαλάει τα δικά του παιδικά τραύματα.

Ο OJ και η Emerald αρχίζουν να παρατηρούν ανεξήγητα φαινόμενα στο ράντσο τους, τα οποία τους οδηγούν σε απίστευτες ανακαλύψεις που έρχονται από ψηλά. Θα αποπειραθούν λοιπόν να αποτυπώσουν τα μυστήρια στην κάμερα. Τα πράγματα κλιμακώνονται, καθώς τα αδέλφια επιστρατεύουν την εξειδικευμένη βοήθεια του υπαλλήλου ενός καταστήματος ηλεκτρονικών και ενός βετεράνου κινηματογραφιστή.

Zero to Hero

Υπόθεση:  Αυτή η ταινία, που βασίζεται σε αληθινή ιστορία, ακολουθεί τον παραολυμπιονίκη ρέκορντμαν Σο Γουά Γουάι και αποτυπώνει τη σχέση του με τη μητέρα του.

Έρχεται στις 3 Απριλίου.

The Tearsmith

Υπόθεση: Υιοθετημένοι μαζί μετά από μια δύσκολη παιδική ηλικία στο ορφανοτροφείο, η Νίκα και ο Ρίγκελ συνειδητοποιούν ότι απροσδόκητα κι ακαταμάχητα συναισθήματα τους ωθούν κοντά.

Έρχεται στις 4 Απριλίου.

Bullet Train

Υπόθεση: Ο Ladybug είναι ένας κάπως κακότυχος δολοφόνος που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του μετά από σειρά αποτυχιών. Η μοίρα, όμως, έχει τα δικά της σχέδια και έτσι, η τελευταία αποστολή του Ladybug τον φέρνει σε μια ξέφρενη πορεία σύγκρουσης με φονικούς αντιπάλους από όλη την υφήλιο-όλοι με σχετικούς, αλλά αντικρουόμενους σκοπούς- πάνω στο πιο γρήγορο τρένο του κόσμου, με ένα βασικό σκοπό. Να βρει έναν τρόπο να κατέβει από αυτό το τρένο.

Έρχεται στις 4 Απριλίου.

SCOOP

Υπόθεση:  Μια τηλεοπτική ώρα μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Αλλά πώς προέκυψε ΑΥΤΗ η συνέντευξη; Με πηγή έμπνευσης μια συνέντευξη του πρίγκιπα Ανδρέα στο Newsnight, στη νέα ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζίλιαν Άντερσον, Κίλι Χοζ, Μπίλι Πάιπερ και Ρούφους Σουλ.

Έρχεται στις 5 Απριλίου.

Stolen

Υπόθεση:  Μια γυναίκα από την κοινότητα των αυτόχθονων Σάαμι στη Σουηδία εντοπίζει έναν δολοφόνο για να ξεκαθαρίσει μια προσωπική υπόθεση. Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα.

Έρχεται στις 12 Απριλίου.

Rebel Moon: Μέρος 2 – The Scargiver

Υπόθεση:  Η ταινία συνεχίζει τον επικό μύθο της Κόρα και των πολεμιστών που επέζησαν, καθώς προετοιμάζονται να θυσιάσουν τα πάντα, πολεμώντας στο πλευρό του γενναίου λαού του Βελντ, για να υπερασπιστούν ένα άλλοτε ειρηνικό χωρό, μια νέα πατρίδα για όσους έχασαν τους δικούς τους στη μάχη κατά του Μητρικού Κόσμου.

Τη βραδιά της μάχης, οι πολεμιστές έρχονται αντιμέτωποι με τις αλήθειες του δικού τους παρελθόντος, καθώς καθένας τους αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο πολεμά. Καθώς όλες οι δυνάμεις του Βασιλείου ασκούν πίεση στην επανάσταση που γεννάται, διαμορφώνονται άρρηκτοι δεσμοί, αναδύονται ήρωες και γεννιούνται θρύλοι.

Έρχεται στις 19 Απριλίου.

Τα ντοκιμαντέρ που θα δούμε στο Netflix τον Απρίλιο

The Antisocial Network: Memes to Meyhem

Υπόθεση:  Από το ρικτρολάρισμα στις viral θεωρίες συνωμοσίας, αυτό το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει πώς μια ανώνυμη ιστοσελίδα έγινε ένας κόμβος που προκαλεί πραγματικό χάος στον κόσμο.

Έρχεται στις 5 Απριλίου.

Our Living World

Υπόθεση:  Αυτή η συγκλονιστική σειρά για τη φύση με αφηγήτρια την Κέιτ Μπλάνσετ εξερευνά την ευφυΐα, την ευρηματικότητα και την αλληλεξάρτηση της ζωής στον πλανήτη μας.

Έρχεται στις 17 Απριλίου.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;