MasterChef 2024: Συγκέντρωσε μηδενική βαθμολογία και αποχώρησε από το παιχνίδι
MasterChef 2024: Της έσπασε το γλυκό στην εκπνοή του χρόνου και δεν βαθμολογήθηκε από τους κριτές - Η παίκτρια που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής

Για την παραμονή στο MasterChef 2024 μονομάχησαν στο νέο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Παρασκευής (29/3), δυο παίκτες από την γκρι και ένας παίκτης από την μπορντό μπριγάδα.

Ο λόγος για την Βιβή και τη Ζωή από την ομάδα των γκρι και τον Γιάννη από την ομάδα των μπορντό του ριάλιτι μαγειρικής του STAR. Από αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία του διαγωνισμού μαγειρικής, “γλίτωσε” νωρίς ο Άνχελ, ο οποίος και κατόρθωσε να πάρει τη νίκη στην γνώριμη πια δοκιμασία της τελευταίας ευκαιρίας η οποία και προηγήθηκε στην κουζίνα. Ο παίκτης της γκρι μπριγάδας ανέβηκε στον εξώστη προκειμένου να παρακολουθήσει σαν απλώς θεατής την μάχη των δύο συμπαικτών του.

Οι τρεις σεφ και κριτές του MasterChef 2024, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στο πλατό τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη. Η σεφ παρουσίασε στους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση το πιάτο υψηλών προδιαγραφών που θα έπρεπε να αντιγράψουν πιστά στην δοκιμασία αυτή.

Και οι τρεις τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτή τη δοκιμασία ώστε να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία και να παραμείνουν στον διαγωνισμό μαγειρική. Στη συνέχεια και ως είθισται, οι κριτές και ο καλεσμένος τους δοκίμασαν τα τρία πιάτα χωρίς να γνωρίζουν ποια προσπάθεια αντιστοιχεί σε ποιον διαγωνιζόμενο.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση του MasterChef 2024 στάθηκαν απέναντι από τους κριτές για να ακούσουν τα σχόλια τους και να μάθουν την τελική τους βαθμολογία. Πρώτος ανέβηκε στον εξώστη ο Γιάννης, έχοντας κατορθώσει το απόλυτο των 40 βαθμός από τους τρεις σεφ και κριτές και τον καλεσμένο τους.

Πίσω στην κουζίνα, έμειναν οι δύο κοπέλες για να μάθουν ποια προσπάθεια υπερτερούσε και ποια υστερούσε στα σημεία. Με φουλ του 7, πλην ενός έξι από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, η Βιβή πήρε μία ανάσα, ενώ περίμενε να μάθει πόσους πόντους θα συγκέντρωνε και η προσπάθεια της αντιπάλου της, Ζωής.

Ωστόσο, η παίκτρια που έπρεπε να βγάλει την μαύρη της ποδιά και να αποχωρήσει από την κουζίνα του MasterChef 2024, ήταν η Ζωή. Η νεαρή παίκτρια υπέστη μια σημαντική πληγή στο πιάτο της, μιας και το γλυκό της έσπασε ακριβώς όταν έληξε ο χρόνος της δοκιμασίας με αποτέλεσμα να μην λάβει καν βαθμολογία από τους κριτές και να συγκεντρώσει μηδέν βαθμούς.

Η παίκτρια του MasterChef 2024 ζήτηση συγγνώμη από τους κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής για το κακό αποτέλεσμα στην προσπάθειά της και παραδέχθηκε στην κάμερα:

«Εκνευρίζομαι που κλαίω αλλά δεν ήθελα να φύγω, γι’ αυτό και κλαίω»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;