Πέντε ταινίες και δύο σειρές για να δεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το 2024 συνεχίζει την δυναμική επιστροφή της κινηματογραφικής εμπειρίας, αλλά και σημαντικών τηλεοπτικών γεγονότων με μία ακόμα γεμάτη εβδομάδα με ταινίες και σειρές για να μας κρατήσουν συντροφιά αυτό το ΣουΚου. Από μεγάλα blockbuster με kaiju τέρατα, ένα ντοκιμαντέρ που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων μόνο και μόνο από το πόστερ του, μέχρι μία σειρά περιπέτειας που θα σου κρατήσει ευχάριστη συντροφιά.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις ταινίες και τις σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Godzilla x Kong: The New Empire

Kong και Godzilla καλούνται να ενώσουν τις υπερφυσικές δυνάμεις τους όταν ένας νέος πανίσχυρος εχθρός από την Κοίλη Γη απειλεί να τους αφανίσει. Το MonsterVerse συνεχίζεται με μία νέα περιπέτεια που βρίσκει τα δύο εμβληματικά kaiju του κινηματογράφου να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τη νέα απειλή. Η ταινία είναι μία ατόφια διασκεδαστική περιπέτεια και μας υπενθυμίζει πως το blockbuster σινεμά μπορεί να είναι απλά fun. Καλή διασκέδαση!!!

Αδέσποτα Κορμιά

Ένα ντοκιμαντέρ σε μορφή road movie που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων λόγο του πόστερ του. Η Μαλτέζα Ρόμπιν είναι έγκυος, αλλά δεν θέλει να γίνει μητέρα. Η Ιταλίδα Κατερίνα θέλει, αλλά δεν μπορεί. H Ελληνίδα Κική θέλει απλώς να πεθάνει με αξιοπρέπεια. Αλλά η άμβλωση, η εξωσωματική γονιμοποίηση και η ευθανασία, αντίστοιχα, δεν είναι νόμιμες στις χώρες τους. Η Ελίνα Ψύκου μας βάζει στο κέντρο αυτής της γυναικείας οδύσσειας μιλώντας ταυτόχρονα για τη σύγχρονη και αρκετά μπερδεμένη ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

La Chimera

Η πιο σινεφίλ επιλογή της εβδομάδας είναι ένα μοντέρνο παραμύθι που θέλει να μιλήσει για τις έννοιες του ιστορικού χρόνου, των συλλογικών μύθων και του αναπόδραστου πεπρωμένου. Ο Βρετανός αρχαιολόγος Άρθουρ επανασυνδέεται με μια ομάδα Ιταλών τυμβωρύχων, οι οποίοι λεηλατούν ετρουσκικούς τάφους. Εκείνοι αναζητούν οτιδήποτε πολύτιμο μπορεί να πουληθεί σε αρχαιοκάπηλους, ενώ εκείνος έχει στο νου του την Μπενιαμίνα, τον μεγάλο, χαμένο έρωτά του, τον οποίο θέλει να συναντήσει ξανά στον κάτω κόσμο.

Μαντού

Το Disney+ μας φέρνει ένα ντοκιμαντέρ για την ιστορία ενός αγοριού που κυνηγάει το όνειρό του για επαγγελματική καριέρα στο μπαλέτο ανάμεσα σε ηπείρους. Μία ιστορία που θα μπορέσεις να ταυτιστείς και να νιώσεις!

The Beautiful Game

Ο Bill Nighy πρωταγωνιστεί σε μία ταινία του Netflix για το Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων ως ο προπονητής της ομάδας που ταξιδεύει από το Λονδίνο στη Ρώμη για να συμμετάσχει στη διοργάνωση. Μία feelgood ιστορία που θα σε κάνει να συγκινηθείς και θα σε αγκαλιάσει σαν μία ζεστή αγκαλιά.

Σειρές

Renegade Nell

Μια σειρά δράσης, περιπέτειας και φαντασίας, από τη σεναριογράφο και δημιουργό Sally Wainwright είναι διαθέσιμη στο Disney+ και με τα οχτώ επεισόδιά της. Με μία εξαιρετική ερμηνεία από την πρωταγωνίστρια, η σειρά θα σου κρατήσει ευχάριστη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου. Η Νελ Τζάκσον, είναι μια εύστροφη και θαρραλέα νεαρή γυναίκα, η οποία κατηγορείται ψευδώς για φόνο και αναπάντεχα γίνεται η πιο περιβόητη καταζητούμενη στην Αγγλία του 18ου αιώνα.

Passenger

Στο Cosmote Series Marathon HD, το απόγευμα του Σαββάτου, θα μπορείς να απολαύσεις ένα βρετανικό θρίλερ που θα σε κρατήσει μέχρι το τελευταίο επεισόδιο. Η μαχητική αστυνομικός Ρίγια διαισθάνεται πως κάτι περίεργο συμβαίνει στο ήσυχο χωριό Τσάντερ Βέιλ. Όταν η νεαρή Κέιτι Γουέλς εξαφανίζεται μυστηριωδώς στο δάσος, η Ρίγια νιώθει ότι αυτή είναι η μεγάλη υπόθεση που πάντα λαχταρούσε.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;