Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 49χρονος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη
Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη μέχρι το Εφετείο, ενώ του επέβαλε χρηματική ποινή

Σε φυλάκιση τεσσάρων ετών καταδικάστηκε ένας 49χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος, σύμφωνα με την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, τέλεσε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με μία 16χρονη.

Ενόψει της εκδίκασης σε δεύτερο βαθμό, το δικαστήριο αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο, ενώ του επέβαλε και χρηματική ποινή.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η ανήλικη διέμενε σε ορφανοτροφείο και κατά τις εξόδους της, όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς ενώπιον ψυχολόγου, εκδιδόταν.

Το επίμαχο περιστατικό σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2023. «Με ρώτησε πόσο ετών είμαι και του είπα 17.5, δηλαδή έναν χρόνο μεγαλύτερη από όσο είμαι», ανέφερε η ανήλικη στην προανακριτική της κατάθεση, η οποία διαβάστηκε στο δικαστήριο.

Οταν ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να πληρώσει το συμφωνημένο ποσό, εκείνη αντέδρασε. «Για να τον αναγκάσω να πληρώσει πήρα το κινητό του και έτρεξα έξω από το αυτοκίνητο», είπε. Περαστικός άκουσε φωνές και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία προχώρησε στη σύλληψη του 49χρονου.

Θεσσαλονίκη: «Μπροστά στους αστυνομικούς έδωσα τα χρήματα»

Στην απολογία του ο ίδιος ανέφερε ότι η καταγγέλλουσα φαινόταν πιο μεγάλη, ενώ αρνήθηκε όσα του καταμαρτύρησε, λέγοντας ότι δεν συνέβη κάτι μεταξύ τους. «Μπροστά στους αστυνομικούς έδωσα τα χρήματα για να μου δώσει πίσω το κινητό», ισχυρίστηκε.

Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεση της ποινής μέχρι το Εφετείο. Σχετικό αίτημα είχε υποβάλει και η υπεράσπισή του, κάνοντας επίκληση στην ανήλικη κόρη του την οποία, όπως είπε, τη μεγαλώνει μόνος του.

«Οσο υπάρχουν άνθρωποι που θα επιδιώκουν το αγοραίο έρωτα, τόσο θα συντηρείται αυτό το αποτρόπαιο φαινόμενο», τόνισε η εισαγγελέας της έδρας αναφερόμενη στην ανηλικότητα της παθούσας, ενώ ζήτησε την καταδίκη του κατηγορούμενου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;