Το Horrorant Film Festival ανακοινώνει τις 3 ταινίες του Lamberto Bava παρουσία του σκηνοθέτη
Tο Horrorant Film Festival φιλοξενεί τον Lamberto Bava, θρυλικό σκηνοθέτη του ιταλικού τρόμου.

Το Horrorant Film Festival ανακοινώνει ότι ο θρυλικός σκηνοθέτης του ιταλικού τρόμου, Lamberto Bava, θα βρεθεί ανάμεσά μας στο πολυαναμενόμενο φεστιβάλ, Horrorant Film Festival «Νύχτες Τρόμου». Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, θα προβληθούν τρεις από τις σημαντικότερες ταινίες του, δίνοντάς μας μια μοναδική ευκαιρία να εμβαθύνουμε στον σκοτεινό κόσμο του.

Στις 26, 27 και 28 Απριλίου, ο Lamberto Bava θα βρίσκεται στο Horrorant παρέα μας, κατά τη διάρκεια των προβολών των ταινιών του. Οι φίλοι του τρόμου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ταινίες “Macabre” (1980),”Λεπίδα στο Σκοτάδι” (A Blade in the Dark, 1983) και “Δαίμονες” (Demons, 1985) και να συναντήσουν από κοντά τον ίδιο τον Bava

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Horrorant Film Festival (@horrorantfilmfestival)

Λίγα λόγια για τις ταινίες που θα προβληθούν: 

Macabre (1980) 

Μια γυναίκα στοιχειωμένη από τον πρόσφατο θάνατο του μοιχού εραστή της μετακομίζει σε ένα δωμάτιο στη Νέα Ορλεάνη, όπου δημιουργούνται υποψίες σχετικά με την ερωτική της ζωή, η οποία μπορεί να συμπεριλαμβάνει τη συνέχεια τη σχέση της, με τον εραστή της να είναι ένα πτώμα συντηρούμενο σε ένα ψυγείο. 

Οι σπουδαίοι αδερφοί Antonio και Pupi Avati υπογράφουν το μακάβριο αυτό σενάριο και επέλεξαν για σκηνοθέτη τον νεαρό τότε Lamberto Bava, ώστε να κάνει το ντεμπούτο του, αφού είχε διανύσει χιλιόμετρα στον χώρο ως βοηθός σπουδαίων δημιουργών όπως ο Dario Argento και ο πατέρας του Mario Bava. Το αποτέλεσμα είναι ένα από τα πιο σκοτεινά giallo που μας έδωσε ποτέ η ιταλική βιομηχανία φρίκης.

Λεπίδα στο Σκοτάδι (A Blade in the Dark, 1983) 

Ένας συνθέτης soundtrack ταινιών τρόμου που έχει απομονωθεί σε μια βίλα της Τοσκάνης ώστε να εμπνευστεί το νέο του πόνημα, γίνεται στόχος ενός serial killer,  επειδή οι μελωδίες του δημιουργού μπορεί να κρύβουν το μυστικό της ταυτότητας του. Όταν ο θρυλικός παραγωγός Mino Loy προσέγγισε τον Lamberto Bava προκειμένου να του αναθέσει τη δημιουργία ενός giallo για την ιταλική τηλεόραση, δεν περίμενε πως ο σκηνοθέτης θα παρέδιδε ένα τόσο βίαιο φιλμ, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία του στους κινηματογράφους και το βίντεο να είναι αναπόφευκτη, όπως επίσης και η δόξα που ακολούθησε, κάνοντας το μια από τις αγαπημένες κυκλοφορίες του είδους.

Δαίμονες (Demons, 1985) 

Στο σκοτεινό και συνάμα γοητευτικό Βερολίνο της δεκαετίας του ’80, μοιράζονται προσκλήσεις για την προβολή μιας μυστηριώδους ταινίας, όμως όταν σβήσουν τα φώτα και κλείσουν οι πόρτες, ο κινηματογράφος δέχεται επίθεση από δαιμονικά ζόμπι. Βασισμένο σε μια ιστορία του σπουδαίου Dardano Sacchetti, και με τον μετρ του τρόμου Dario Argento να υπογράφει την παραγωγή, ο έμπειρος πλέον δημιουργός Lamberto Bava, φτιάχνει μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες του ιταλικού τρόμου, συνοδευόμενη από το δυναμικό soundtrack του Claudio Simonetti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Horrorant Film Festival (@horrorantfilmfestival)

Πού θα βρεις το Horrorant Film Festival:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;