Πανεπιστήμιο παραδίδει μάθημα αποκλειστικά μέσω του TikTok
«Οι μαθητές ξοδεύουν ήδη πολύ χρόνο στο TikTok…»

Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Haaga-Helia στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι ξεκινά ένα μάθημα που θα διδάσκεται εξ ολοκλήρου στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok.

Το μάθημα θα αποτελείται από σύντομες διαλέξεις σε μορφή βίντεο, που θα αναρτώνται στην πλατφόρμα και οι μαθητές θα ολοκληρώσουν εργασίες για το μάθημα της επιχειρηματικότητας.

Σε ένα δελτίο τύπου, το Haaga-Helia δήλωσε ότι το μάθημα είναι το πρώτο του είδους του στον κόσμο που προσφέρεται από ένα διαπιστευμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα που διδάσκεται αποκλειστικά στο TikTok.

«Οι μαθητές ξοδεύουν ήδη πολύ χρόνο στο TikTok…»

Το πανεπιστήμιο ανέφερε την αυξανόμενη σημασία του Tiktok ως μεγάλου καναλιού ειδήσεων για τους νέους και δήλωσε ότι στόχος τους είναι να αξιοποιήσουν τη δημοτικότητα της πλατφόρμας και να αυξήσουν την ποσότητα του εκπαιδευτικού υλικού εντός αυτής.

«Δεν βλέπουμε την αλλαγή ως απειλή…»

«Μία από τις βασικές αξίες του Haaga-Helia είναι η τόλμη, η οποία αντανακλά την ισχυρή κουλτούρα του πειραματισμού μας. Δεν βλέπουμε την αλλαγή ως απειλή, αλλά αντίθετα ως μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι εντελώς νέο. Οι μαθητές ξοδεύουν ήδη πολύ χρόνο στο Tiktok , οπότε γιατί να μην παίξουμε τον ρόλο μας και να δημιουργήσουμε πιο σοβαρό υλικό μαζί με τα πιο ανάλαφρα, διασκεδαστικά βίντεο», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Πανεπιστημίου στο δελτίο τύπου.

Η Φινλανδική Υπηρεσία Ασφάλειας και Πληροφοριών (Supo) έχει εκφράσει ανησυχίες σχετικά με την πιθανή κοινή χρήση δεδομένων με την κινεζική κυβέρνηση. Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Telia απαγόρευσε επίσης τη χρήση της πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε εταιρικές συσκευές πέρυσι.

Δείτε επίσης: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;