Τέμπη: Συγγενείς και επιζήσαντες στα θεωρεία της Βουλής
Με τη συζήτηση στην ολομέλεια πέφτουν οι τίτλοι τέλους της κοινοβουλευτικής διερεύνησης του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα διεξάγεται στη Βουλή η συζήτηση για τα πορίσματα των κομμάτων, για το δυστύχημα με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη.

Οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη, που εκπροσωπεί την κυβέρνηση αφού απουσιάζει ο πρωθυπουργός και του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου.

Με τη συζήτηση στην ολομέλεια πέφτουν οι τίτλοι τέλους της κοινοβουλευτικής διερεύνησης του δυστυχήματος στα Τέμπη, ύστερα από τις τρίμηνες συνεδριάσεις της Εξεταστικής Επιτροπής.

 

 

 

Τις ομιλίες και τις τοποθετήσεις των βουλευτών παρακολουθούν από τα θεωρεία της Βουλής συγγενείς των θυμάτων, αλλά και επιζήσαντες και άνθρωποι που τραυματίστηκαν κατά τη σύγκρουση των δύο τρένων.

Βουλή – Τέμπη: Επεισόδιο με συγγενή

 

 

Ο σύζυγος της Βασιλικής Χλωρού, της πολύτεκνης μητέρας που χάθηκε στα Τέμπη, ήταν στα θεωρεία και μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του ο πρόεδρος της Εξεταστικής Δημήτρης Μαρκόπουλος, σηκώθηκε όρθιος και χειροκροτούσε ειρωνικά. Σύμφωνα με το OPEN, τότε παρενέβη η φρουρά της Βουλής η οποία υπέδειξε στον χαροκαμένο σύζυγο να καθίσει στη θέση του.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;